Vrijstaande villa met panoramisch uitzicht en rust van 5,5 kamers te koop in Jongny

1805 Jongny
Villa • 4.5 kamer(s) • 180 m² • referentie: 35930
€ 2.253.856
Dit prachtige pand is gebouwd in 1970 op een perceel van 1.344 m2. Het is in 2022 volledig gerenoveerd en heeft een oppervlakte van ongeveer 180 m2 op 2 woonlagen.

Dit huis ligt op het zuiden en geniet van een uitzonderlijk uitzicht op het meer en optimale helderheid gedurende de dag en stelt u in staat om te genieten van de zon in deze rustige en idyllische omgeving.

De buitenkant is onlangs zeer goed aangelegd en profiteert van twee prachtige terrassen om ten volle te genieten van de mooie zomeravonden. U heeft ook de mogelijkheid om een buitenzwembad te creëren en eenvoudig een hottub opnieuw te installeren.

2 garages, 4 buitenparkeerplaatsen en een tuinhuisje maken deze uitzonderlijke woning compleet.

U zult verleid worden door deze volledig gerestaureerde villa. Het heeft zijn charme behouden met zijn hoge plafonds en zichtbare balken in de woonkamer en zijn atypische en unieke architectuur.

SITUATIE

Op 450 meter afstand vindt u een VMCV-bushalte met verbindingen naar het centrum van Vevey of naar Châtel-St-Denis.

Door zijn ligging kan het genieten van een uitzonderlijk panorama op het Meer van Genève, de Dents-du-Midi en de naburige Alpen, in een zeer rustige en groene omgeving.

Het dorp Jongny is gelegen op een rustige locatie tussen meer, wijngaarden, platteland en bos, dicht bij alle gewenste voorzieningen en profiteert van een rijk aanbod aan culturele, artistieke en sportieve activiteiten in de tien naburige gemeenten van de Rivièra.

Jongny, vaak het balkon van het Meer van Genève genoemd vanwege de landschappen die er te bewonderen zijn, is een van de 14 gemeenten die deel uitmaken van Lavaux, dat sinds 2007 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Een must om te bezoeken

Ruimten

Kamers4.5
Verdiepingen2
Garages (buiten)1
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlaktes

Woonkamer180 m²
Totaal1344 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Parkeerplaats
Terras

Jongny

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op meer
Zuid oriëntatie
SoortHuis
Bouwjaar1970
Renovatiejaar2022