Spectaculair commercieel land aan het strand van Punta Cana

Punta Cana
Stuk grond • 254000 m²
€ 25.767.190

Begeef je op een ongeëvenaarde woonervaring aan de kust met dit exclusieve commerciële land op het strand van UVERO ALTO - PUNTA CANA. Strategisch genesteld tussen het binnenkort iconische JW MARRIOTT Hotel en het beroemde EXCELLENCE PUNTA CANA HOTEL, presenteert dit buitengewone aanbod u een uitgestrekt paradijs van 680.000 m2, met een indrukwekkende 300 meter felbegeerde strand.

Dompel jezelf onder in de allure van Uvero Alto, waar prestigieuze hotelketens zoals ROYALTON CHIC, BREATHLESS PUNTA CANA, NICKELODEON, DREAMS PUNTA CANA, LIVE AQUA, OCEAN EL FARO, EXCELLENCE EL CARMEN, DREAMS ONYX, ZOETRY AGUA, LE SIVORY en nog veel meer naar huis bellen. Uw uitgestrekte commerciële kans is niet alleen een eigendom, het is een toegangspoort tot de luxueuze levensstijl van de elite.

Geniet van naadloze toegang over de weg, ondersteund door een betrouwbare stroomvoorziening van CEPM, een handige drinkwateraansluiting en een efficiënte afvoer van afvalwater. Met een afvalwaterzuiveringsinstallatie tot uw beschikking, geven wij prioriteit aan uw comfort en gemak.

Gelegen op slechts 5.000 meter van de snelweg El Coral, is dit exclusieve commerciële land niet alleen een investering, het is een verbinding met de hartslag van Punta Cana. En natuurlijk beschikt het over een uitgebreide strandlijn van 300 meter die ongeëvenaarde toegang biedt tot een van de meest adembenemende stranden van de Dominicaanse Republiek.

Grijp de buitengewone kans om een immens stukje paradijs te bezitten en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met onze exclusieve commerciële grond van 680.000 m2 in Uvero Alto. Handel nu, want kansen als deze, compleet met een royaal strand, zijn net zo zeldzaam als de schoonheid eromheen.

Andere beschikbare opties:

Exclusieve kustoase - 254.000 m2 met 50 m2 aan het strand
Uitgestrekt paradijs - 320.000 m2 met 100 m2 aan het strand

Oppervlaktes

Woonkamer254000 m²
Perceel254000 m²

Punta Cana

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
ID3421