Huis voor Kopen in Albufeira, Portugal

Albufeira
Huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 78 m² • referentie: ZMPT565213
€ 1.150.000
Identificação do imóvel: ZMPT565213

Strandhuis
Een huis in Olhos de Água, aan het strand, op een van de meest charmante locaties in de Algarve, is een waar toevluchtsoord aan zee.
Gelegen aan het pittoreske strand van Olhos de Água, is dit huis een uitnodiging tot sereniteit.
Bij binnenkomst wordt u begroet door een lichte en luchtige omgeving, deze residentie biedt niet slechts één, maar drie badkamers, waarvan één een luxe suite,
De volledig uitgeruste keuken,
Elk compartiment in dit huis heeft toegang tot een ruim terras, met een prachtig uitzicht op zee.
Voor momenten van gezelligheid en vermaak, een lounge op de bovenverdieping met een gastenbadkamer.
Naast comfort en schoonheid is dit huis uitgerust met moderne technologieën om het leven gemakkelijker en veiliger te maken. met vloerverwarming en zonnepanelen staan garant voor duurzame en zuinige energie, terwijl het alarmsysteem en de elektrische rolluiken zorgen voor rust en privacy.
U kunt ook rekenen op parkeergelegenheid buiten, zodat u zorgeloos kunt aankomen en vertrekken.
Dicht bij winkels, diensten en openbaar vervoer.
Reserveer uw bezoek en kom dat zien.

3 redenen om bij Zome te kopen:

Voortdurend begeleid

Met de beste opleiding en ervaring op de vastgoedmarkt zijn de agenten van Zome volledig toegewijd om u de beste hulp te bieden en u met het volste vertrouwen in de juiste richting te begeleiden om aan uw behoeften en ambities te voldoen. Vanaf hier zullen we een hechte relatie opbouwen en goed luisteren naar uw verwachtingen, want onze prioriteit is uw geluk! Omdat het belangrijk is dat je het gevoel hebt dat je wordt begeleid en dat we je bij elke stap zullen begeleiden.

Eenvoudiger

De agenten van Zome krijgen een unieke training op de markt, gebaseerd op het delen van praktische ervaring tussen professionals en versterkt door toegepaste neurowetenschappelijke kennis die hen in staat stelt hun vastgoedervaring te vereenvoudigen en effectiever te maken. Vergeet bureaucratische nachtmerries, want met Zome heeft u de totale ondersteuning van een ervaren en veelzijdig team dat u praktische ondersteuning biedt bij alle essentiële aspecten, zodat uw vastgoedervaring uw verwachtingen overtreft.

Gelukkiger

Ontdoe jezelf van je zorgen en verdien de quality time die je nodig hebt om te doen wat je gelukkiger maakt. Wij werken er elke dag aan om een meerwaarde te brengen in uw leven door u het betrouwbare advies te geven dat u nodig heeft, zodat we samen tot het beste resultaat kunnen komen. Met Zome voel je je nooit verloren of onbegeleid en krijg je iets dat van onschatbare waarde is: je volledige gemoedsrust! Dat is hoe je je tijdens de hele ervaring zult voelen: kalm, veilig, comfortabel en... GELUKKIG!

Notities:

1. Als u een makelaar bent, is deze woning beschikbaar voor zakelijk delen. Aarzel niet om het aan uw klanten te laten zien en praat met ons om een bezoek te boeken.
2. Om het gemakkelijker te maken om deze woning te identificeren, dient u de respectievelijke ZMPT-ID te vermelden of de respectievelijke agent die u de suggestie heeft gestuurd

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3
Terrassen2

Oppervlaktes

Woonkamer78 m²
Perceel259 m²
Terras
Voorzieningen verzameld door AI.
Alarm
Parkeerplaats

Albufeira

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens