Villa met 2 + 2 slaapkamers en fantastisch uitzicht op zee in het dorp Madalena

Madalena
Vrijstaand huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 149 m² • referentie: 8a5e11d4-047a-4ffe-b458-07534b5b6473
€ 349.000

Welkom in uw toevluchtsoord in het charmante dorpje Madalena! Deze prachtige recent gebouwde villa biedt het beste op het gebied van comfort, stijl en een prachtig uitzicht. Met een bevoorrechte locatie en een panoramisch uitzicht op de zee en de majestueuze berg Pico, is dit huis echt een unieke kans.

Als u de begane grond betreedt, wordt u begroet door een ruime woonkamer, overspoeld met natuurlijk licht en met een betoverend uitzicht op de oceaan. De aangrenzende keuken is de droom van elke culinaire liefhebber, voorzien van alle moderne apparatuur en een royale bijkeuken voor extra opbergruimte. De hoofdslaapkamer biedt een prachtig uitzicht op de iconische berg, terwijl de tweede hoofdslaapkamer een even prachtig uitzicht op de oceaan biedt. Beide slaapkamers worden aangevuld met goed ingerichte badkamers, een met een ontspannend bad en de andere met een douche.

Op de bovenverdieping wachten twee zeer ruime slaapkamers, elk met voldoende bergruimte en een sfeer van sereniteit. Een extra badkamer om deze kamers te ondersteunen, met comfort en gemak. Bovendien heeft elke kamer toegang tot twee grote privéterrassen, waar u kunt genieten van ontspannende momenten terwijl u geniet van een spectaculair uitzicht in alle richtingen.

Deze villa is een waar juweeltje, perfect voor wie op zoek is naar een rustig en luxueus leven op het prachtige eiland Pico. Of het nu gaat om permanente bewoning, vakantiehuis of investering, deze woning biedt een ongeëvenaarde levensstijl. Mis de kans niet om van dit huis uw uitje aan zee te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezoek te plannen en uw droom te gaan beleven in Vila da Madalena.

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3

Oppervlaktes

Woonkamer149 m²
Perceel1008 m²
Intern258 m²
Balkon
Parkeerplaats
Tuin

Madalena

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
Panoramisch weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens
ID2226-2925