Welkom bij een unieke kans in Punta Cana

Punta Cana
Appartement • 2 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 80.75 m² • Beschikbaar vanaf 30/11/2025
€ 126.629

De parel van het Caribisch gebied! Sta ons toe het exclusieve pand te presenteren dat het concept van luxe en winstgevendheid in de regio herdefinieert. Strategisch gelegen op een van de meest begeerde locaties in Punta Cana, vertegenwoordigt deze investering het toppunt van verfijning en comfort.

Met drie spectaculaire panoramische uitzichten om uit te kiezen, de een nog adembenemender dan de ander, en drie soorten appartementen die zijn ontworpen om zelfs aan de meest veeleisende smaak te voldoen, biedt deze woning een ongeëvenaarde veelzijdigheid. Van het comfort en de elegantie van het interieur tot de majesteit van de omgeving, elk detail is zorgvuldig geselecteerd om u een unieke ervaring te bieden.

Onder de voorzieningen die u te wachten staan, vindt u acht exclusieve penthouses die u een ongeëvenaard niveau van weelde bieden, samen met 111 appartementen die stijl en functionaliteit naadloos combineren. Met opties voor twee en drie slaapkamers, privéterrassen om te genieten van de zeebries, een eigen parkeerplaats voor uw gemak en 24-uurs beveiliging voor uw gemoedsrust, is elk aspect van deze woning ontworpen om uw verwachtingen te overtreffen.

Bovendien kunt u genieten van liften die u gemakkelijk naar uw persoonlijke oase brengen, groene zones die u verbinden met de natuur, zwembaden om te ontspannen onder de warme Caribische zon, evenals barbecueplaatsen en tuinhuisjes waar u onvergetelijke momenten kunt delen met uw dierbaren. En voor de allerkleinsten is er een kinderspeelplaats waar ze in een veilige omgeving kunnen spelen en plezier hebben.

Mis de kans niet om deel uit te maken van deze exclusieve enclave, waar elegantie op een uitzonderlijke manier wordt gecombineerd met winstgevendheid. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe deze woning de beste investering kan zijn die u in uw leven doet. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Punta Cana, waar luxe en winstgevendheid elkaar ontmoeten!

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers2
Badkamers2
Toiletruimten1
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlaktes

Woonkamer80.75 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Zwembad

Punta Cana

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee
SoortAppartement
VoorwaardeNieuw
PositieWeelderige luxe
OmgevingKalm, Goen, Woonwijk