Speciaal Conceptappartementen te Koop met Boszicht in Kağıthane

Hamidiye
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 130 m² • referentie: IST-00980-20327
€ 1.026.323
Ruime Appartementen met bos- en Stadszicht op een Perceeloppervlakte van 58.000 m² in Kağıthane

Conceptappartementen zijn gelegen in een van de snelst ontwikkelende en centraal gelegen gebieden aan de Europese kant, Kağıthane. Onlangs is Kağıthane, met de infrastructuur- en stadsvernieuwingsprojecten, een aandachtspunt aan het worden. Het instapklare project voldoet intern aan de dagelijkse voorzieningen.

De appartementen te koop in İstanbul Kağıthane, op loopafstand van het metrostation en Vadi İstanbul, bevinden zich op 1,2 km van het Nef-stadion, 2 km van de metroverbinding Seyrantepe, 3,4 km van het bos van Belgrado, 4,1 km van de Maslak, 6 km van het Mecidiyeköy en Emirgan Park, 7 km van de Ortaköy, Rumelihisarı, Beşiktaş en 15 juli Martelarenbrug, 9 km van de İstiklalstraat, 10 km van de Sultanahmet en 31 km van de luchthaven van Istanbul.

De conceptappartementen liggen op een perceeloppervlakte van 58.000 m² en bestaan uit een blok van 10 verdiepingen en 18 verdiepingen met 855 appartementen. Het project beschikt over voorzieningen zoals een grote aangelegde tuin, een binnenzwembad, een kinderbad, een fitnessruimte, een overdekte parkeerplaats, wandelpaden, cafés, winkels, schoonmaak- en receptiediensten, een kinderspeelplaats, 7/24 bewaking en beveiligingscamera's.

In het project zijn er opties met 1, 2, 3, 4 en 5 slaapkamers. Hoewel de appartementen de aandacht trekken met hun kwaliteit, stijlvolle en ruime woonruimtes, zijn ze ook voorzien van stalen deuren, laminaat- en keramische vloeren, elegante keukenkasten, ingebouwde keukenapparatuur, een douchecabine, PVC-ramen met dubbele beglazing en balkondeuren, smart home systeem en centraal satellietsysteem.


IST-00980

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons3

Oppervlaktes

Woonkamer130 m²
Totaal172 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Tennis
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum

Hamidiye

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Licht weergave op bos
Licht weergave op stad
SoortAppartement
Bouwjaar2022