Dicht bij het strand ! Appartement te koop, Guanacaste, Matapalo, Costa Rica

955R+M9M, Provincia de Guanacaste, Matapalo, Costa Rica
Gemeubileerd appartement • 5 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 75 m² • Bovenste verdieping
€ 258.636

Welkom bij Cabo Velas #63. Dit appartement met 3 slaapkamers en 3 badkamers is gelegen in het kleine stadje Matapalo. Het appartement is gelegen in het laatste nieuwe gebouw dat slechts 3 jaar geleden werd gebouwd. Dit appartement is een split op twee niveaus met de hoofdslaapkamer boven en twee slaapkamers met twee wasruimtes beneden. Het appartement is onderhouden met nieuwe apparaten en meubels. De keuken is een moderne keuken met echt houten kasten en granieten aanrechtbladen. De unit heeft ook een wasmachine en droger en een mooi ruim dek aan de achterkant.

Cabo Velas Estates is een hot commodity. Er zijn niet al te veel appartementen met 3 slaapkamers en 3 badkamers met 24/7 bewakers onder de $ 300.000 US in het gebied. Deze appartementen zijn zeer gemakkelijk te verhuren aan zowel vakantiegangers op korte termijn als huurders op lange termijn. Geweldige tijd om een stukje paradijs te kopen en te proeven. De VvE-kosten bedragen nog steeds een redelijk bedrag: $ 200 per maand. Er is ook een gemeenschappelijk zwembad met een prieel waar u kunt ontspannen en de kinderen kunt zien genieten van het buitenleven. Als je besluit een wandeling in de gemeenschap te maken, hoor je de geluiden van apen en vogels. U kunt lopen naar de nabijgelegen supermarkten; Er zijn er momenteel 3 en er wordt er nog een gebouwd.

Er zijn verschillende stranden in de buurt op minder dan 10 minuten rijden. Playa Grande is een beroemd strand voor surfers; zeilen, snorkelen en vissen. Er zijn een aantal restaurants in Playa Grande en een supermarkt. Als u uw kinderen wilt inschrijven op een privéschool, zijn er een aantal scholen in de buurt, Journey, Educarte, Pacific Waldorf School, La Paz, CRIA en Tide Academy.


De internationale luchthaven van Liberia ligt op slechts 45 minuten rijden.

Ruimten

Kamers5
Verdiepingen1
Slaapkamers3
Badkamers3
Toiletruimten3
Balkons1
Parkeerplaatsen (binnen)1

Oppervlaktes

Woonkamer75 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Eetruimte
Fitnesscentrum
Gemeubileerd
Internet
Parkeerplaats
Satelliet-tv
Terras
Vaatwasser
Wasmachine
Zwembad

955R+M9M, Provincia de Guanacaste, Matapalo, Costa Rica, Matapalo

SoortAppartement
Bouwjaar2019