Villa's in Campoverde Alicante met zwembad en grote ruimtes

Pinar de Campoverde
Huis • 5 kamer(s) • 4 bed. • 3 bad. • 180 m² • referentie: ALC-00694-28945
€ 649.000
Villa's in Campoverde Alicante met 4 Slaapkamers en Zwembaden

De vrijstaande villa's zijn gelegen in Pinar de Campoverde op een beboste heuvel 8 km landinwaarts. Het gebied wordt steeds populairder in Europa vanwege het heerlijke klimaat en de rustige levensstijl.

De villa's in Campoverde Alicante die te koop staan, liggen op korte loopafstand van de dagelijkse voorzieningen die u nodig heeft. De villa's bevinden zich op 4 km van de 18-holes golfbaan Lo Romero, op 7,5 km van het stadscentrum van Pilar de la Horadada, op 10 km van het strand, op 15 km van de haven van San Pedro en op 39,5 km van de internationale luchthaven van Murcia. .

De villa's liggen op percelen van 700 m². De grote ruimtes voor persoonlijk gebruik omvatten de beste tinten groen, samen met een overloopzwembad en een overdekte parkeerplaats.

De begane grond van de villa's heeft grote openslaande deuren, open eetgedeeltes, open keukens, tweepersoonsslaapkamers met ingebouwde kleerkasten, badkamers en wasruimtes.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met ingebouwde kleerkasten, een open eethoek met de nodige apparatuur, een master bedroom met een en suite badkamer en een aparte badkamer.

De villa's hebben een ruim privédaksolarium van 70 m² voor extra buitenruimte voor ontspanning en entertainment. Dit gebied kan worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren.


ALC-00694

Ruimten

Kamers5
Slaapkamers4
Badkamers3
Balkons1

Oppervlaktes

Woonkamer180 m²
Totaal180 m²
Airconditioning
Balkon
Satelliet-tv
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Parkeerplaats

Pinar de Campoverde

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
Bouwjaar2025
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens