Appartementen met Vreugdevol Zeezicht in Mersin Çeşmeli

Çeşmeli Mahallesi
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 48 m² • referentie: ICX-00092-30906
€ 65.000
Nieuwe Appartementen te Koop in een Chic Wooncomplex in Mersin Çeşmeli

De gloednieuwe appartementen te koop in Mersin Çeşmeli, op loopafstand van het strand, bevinden zich in een complex met rijke faciliteiten. Mersin, met het warme en het hele jaar door zonnige klimaat van de Middellandse Zee, is een populaire bestemming met zijn unieke stranden, rijke geschiedenis, natuurlijke schoonheden en betaalbare vastgoedprijzen.

De appartementen te koop in Mersin liggen op loopafstand van de zee en de markten. De appartementen bevinden zich ook op 700 m van het strand, 2 km van de Çeşmeli Bazaar, 3 km van de toegang tot de snelweg Çeşmeli, 3 km van het gezondheidscentrum in de regio, 14 km van het winkelcentrum Soli Center, 20 km van de jachthaven, 22 km van Winkelcentrum Forum, op 88 km van de nieuwe internationale luchthaven Çukurova en op 105 km van de luchthaven Adana Şakirpaşa.

De nieuwe appartementen in Çeşmeli zijn gelegen in een wooncomplex uit één blok. Het complex beschikt over voorzieningen zoals een zwembad, basketbalveld, barbecue, kinderspeelplaats, camelia's en lodges, schuilplaats, wandelpad, lift, parkeerplaats buiten, generator, 24/7 beveiliging en beveiligingscamera's.
De appartementen met 1 en 2 slaapkamers bestaan uit een woonkamer, open keuken, gedeelde badkamer en en-suite badkamer, kleedkamer en een balkon. De appartementen waarbij hoogwaardige materialen de voorkeur hebben gekregen, zijn uitgerust met topproducten.


ICX-00092

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1
Balkons2

Oppervlaktes

Woonkamer48 m²
Totaal60 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Parkeerplaats

Çeşmeli Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortAppartement
Bouwjaar2024