Appartement voor Kopen in Barcelona, Spanje

Barcelona
Appartement • 3 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 240 m² • referentie: 1460/9771
€ 1.790.000
Noa Luxury Properties presenteert dit exclusieve appartement met panoramisch uitzicht van 240m2 gebouwd, aan de kust in de woonwijk Diagonal Mar, Barcelona, Spanje. Een ruime woning, met hoogwaardige materialen en een modern design.

WONING DETAILS

Prachtig pand met panoramisch uitzicht van 240m2 gebouwd, aan de kust, met 3 slaapkamers en een eigen terras, gelegen in een van de meest exclusieve gebouwen in het Diagonal Mar-gebied, met allerlei voorzieningen en extra's zoals een fitnessruimte, gemeenschappelijk zwembad, portierskantoor, tuin, paddle-tennisbaan, sauna, enz. De accommodatie ligt in de trendy wijk van de stad, naast het Diagonal Mar Park, Diagonal en de meest luxueuze etablissementen. Daarnaast heeft het gebied uitstekende verbindingen via de snelweg en ook met het openbaar vervoer. Het is de perfecte plek om een leven van luxe van bovenaf te beginnen.

Het appartement is gelegen op een van de hoogste verdiepingen van het gebouw en is verdeeld in een hal die leidt naar een lichte woonkamer met toegang tot het terras, met een spectaculair uitzicht op de zee en de stad vanuit verschillende hoeken; in een onafhankelijke keuken volledig uitgerust met high-end apparatuur en meubels met toegang tot het terras.

Het nachtgedeelte heeft een master suite met kleedkamer en badkamer gerenoveerd met hoogwaardige materialen, ook met toegang tot het terras, dat het hele pand omringt, en leidt ook naar nog eens 2 slaapkamers met inbouwkasten, gedeelde badkamer en wasmachine en droger.

Hoogtepunten van dit appartement zijn spectaculaire terras-uitkijkpunt van 100m2, die het hele pand omringt, met uitzicht op de zee. De aankoopprijs is inclusief 2 parkeerplaatsen in hetzelfde gebouw en berging. Er is ook de mogelijkheid om een tweede parkeerplaats en een andere berging te verwerven voor een meerprijs.

Het appartement wordt gemeubileerd verkocht en voorzien van alle apparatuur (oven, magnetron, vaatwasser, koelkast, wasmachine, droger, etc.).

In het meest exclusieve en prestigieuze pand in het gebied L'illa del mar, met spectaculaire sociale ruimtes waaronder opvallen: verwarmd zwembad, uitgeruste fitnessruimte, paddle-tennisbaan, sauna, multifunctionele ruimte, kindergebieden en grote tuinen.

Dit unieke en exclusieve wooncomplex heeft 24-uursbeveiliging en een conciërgeservice. Dit prachtige en exclusieve appartement is gelegen in de beste hoek van het hele wooncomplex Illa de Mar aan de Paseo García Faria; Aan het strand, met een enorm privéterras van 100 m2 waarmee u kunt genieten van 270º spectaculair uitzicht, waarvan 180º direct uitzicht op de Middellandse Zee. Het exclusieve terras van het appartement is gewoon prachtig. Grenzend aan de omtrek van het appartement biedt toegang vanuit alle kamers, woonkamer en keuken; Dit biedt overvloedig licht en natuurlijke ventilatie aan het appartement, evenals het aanbieden van een prachtig nuttig oppervlak om familie- en vriendenbijeenkomsten te vieren of om te genieten van de zon en zijn hobby's, met de privacy, rust en uitzonderlijke uitzichten die het biedt.

Bel ons en wij organiseren een bezoek voor u zonder enige verplichting van uw kant, u zult er geen spijt van krijgen!

PLAATS

De locatie van het gebouw is gewoon uitstekend vanwege de nabijheid van de zee, commerciële, financiële, arbeids- en gezondheidscentra, om onmiddellijke toegang tot de Ronda Litoral en snelle toegang tot andere belangrijke communicatieroutes zoals Avenida Diagonal en Gran Via de les Corts Catalanes te bieden, naast de uitstekende verbinding met het openbaar vervoer, zoals de metro, bussen en tram; Dit alles maakt dit appartement een exclusieve en ideale plek om te wonen.

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers3

Oppervlaktes

Woonkamer240 m²
Airconditioning
Balkon
Gemeubileerd
Lift
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
24/7 conciërge
Fitnesscentrum
Parkeerplaats
Sauna

Barcelona

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op stad
Panoramisch weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens