Casa Teca – Een mix van modern comfort en rustieke charme, op slechts 5 minuten rijden van het centrum en het strand van Samara

VFH4+QRM, Guanacaste Province, Sámara, Costa Rica
Huis • 1 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 220 m² • Begane grond • referentie: SFH220
€ 419.589

Gelegen in een rustige woonwijk, midden in de natuur, biedt deze charmante woning zowel rust als gemak. Het ligt op slechts 5 minuten rijden van alle voorzieningen, waaronder internationale scholen, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen die naar Costa Rica willen verhuizen of op zoek zijn naar een vakantiehuis om te huren. Voor natuurliefhebbers ligt de accommodatie op slechts 5 minuten lopen van het wilde strand Buena Vista, waar u kunt genieten van ongelooflijke zonsondergangen.

Genesteld in een omheinde privétuin van 755 m² / (0,19 hectare), garandeert Casa Teca absolute privacy. Grote bomen zorgen voor welkome schaduw tijdens de warmere maanden.

Het pand combineert op harmonieuze wijze moderne architectuur met rustieke esthetiek. De teakhouten bekleding en balkons stralen een warme tropische charme uit, terwijl de teakhouten plafonds, deuren, keukenblokken en meubels bijdragen aan de gastvrije rustieke uitstraling van het huis.

Het huis heeft twee verdiepingen met balkons. De eerste verdieping beschikt over een grote open woonkamer met aan de ene kant een goed uitgeruste keuken en aan de andere kant een comfortabele zithoek. Grote glazen deuren met muskietengaas verbinden de eetkamer met het buitenterras, dat uitkijkt op het uitnodigende zwembad en de typische rancho in de schaduw van palmbomen, een idyllische plek om te ontspannen.

Een gastentoilet, wasruimte en een slaapkamer (momenteel in gebruik als berging) completeren de eerste verdieping.

Via de centrale trap zijn twee ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer en airconditioning. Deze kamers zijn met elkaar verbonden door een open ruimte, ideaal voor een kantoor of leeszaal. Beide kamers komen uit op een ruim balkon, waar u kunt ontspannen of yoga kunt beoefenen.

Casa Teca is een unieke woning gelegen in een zeer populair gebied bij expats en toeristen.  Of u nu een permanente bewoning of een slimme investering in Costa Rica overweegt, mis de kans niet om de charme van Casa Teca te ontdekken, neem nu contact met ons op info@pacifichomescostarica.com of whatsapp 506 83660110

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers3
Badkamers2
Terrassen2

Oppervlaktes

Woonkamer220 m²
Perceel755 m²
Airconditioning
Buitenzwembad
Terras
Tuin
Wasmachine

VFH4+QRM, Guanacaste Province, Sámara, Costa Rica, Sámara

SoortHuis
Bouwjaar2023