Casa HermoSamara - Een ongelooflijk uitzicht op de oceaan en uniek ontworpen huis op een perceel van 1,33 hectare - op slechts e…

Sámara
Huis • 1 kamer(s) • 4 bed. • 4 bad. • 270 m² • Begane grond • referentie: LH004
€ 1.641.390

Casa HermoSamara ligt op slechts 3 minuten rijden van het levendige strand van Samara en is een accommodatie aan de kust met een uniek design. Gebouwd op de top van een landgoed van 1,33 hectare (5407 m²), garandeert de halvemaanvormige lay-out privacy en een adembenemend uitzicht op de oceaan, inclusief Isla Chora. De nabijgelegen oceaan biedt rustgevende golven en mogelijkheden om walvissen te spotten, terwijl de tropische tuin een serene verbinding met de natuur biedt en een verscheidenheid aan dieren in het wild aantrekt, zoals apen, ara's, neusberen, kolibries en vlinders.

Bij aankomst opent een elektrische poort naar een verharde oprit die leidt naar de ruime parkeerplaats van dit opmerkelijke huis. Een moderne trap omgeven door groen leidt naar het hoofdniveau, met twee vleugels. Een vleugel beschikt over een lichte leefruimte, waar een moderne keuken uitgerust met hoogwaardige roestvrijstalen apparatuur en kwartswerkbladen harmonieus samengaat met comfortabele rotanmeubels en imitatiehouten tegels. Intrekbare glazen deuren openen naar het overdekte terras en bieden toegang tot het overloopzwembad en uitzicht op de oceaan. Deze vleugel omvat ook een gastentoilet en de hoofdslaapkamer, die is voorzien van airconditioning en een grote moderne badkamer. Een volledig glazen wand zorgt ervoor dat u kunt genieten van het uitzicht op de tuin en de oceaan zodra de zon opkomt.

Een beveiligde hangende loopbrug sluit aan op de tweede vleugel van het huis, bestaande uit drie gepersonaliseerde slaapkamers met airconditioning, een eigen badkamer en een wasruimte. Elke slaapkamer heeft openslaande deuren naar de tuin en uitzicht op zee, waardoor de bewoners autonomie en onafhankelijkheid hebben, geschikt voor gezinsgebruik of verhuurdoeleinden.

Het lagere niveau van het huis bestaat uit een ruime inpandige garage met elektrische deur, gasopslag, watertank en technische ruimte voor het zwembad, allemaal binnen handbereik.

De buitenruimte omvat een overloopzwembad met zout water en een prachtig aangelegde tuin, die volledig wordt onderhouden door een automatisch bewateringssysteem. Een Rancho met palmdak en hangmatten biedt een rustige plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht op de oceaan.

Casa HermoSamara is gebouwd van de meest hoogwaardige materialen en voldoet aan de anti-seismische normen. Geïsoleerd met steenwol, blijft het koel in het droge seizoen en gematigd in het regenseizoen. Het thermo-akoestische paneeldak van het huis en het terras zorgt voor nog meer comfort.

Het landgoed van 1,33 hectare is geschikt voor gemengd gebruik en biedt ruimte voor extra constructie, waarbij wordt geprofiteerd van zowel openbare toegang tot water als een eigen geperforeerde put. Het is ook mogelijk om percelen los te koppelen.

Mis de kans niet om een prestigieus huis te verwerven op een gewilde locatie. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezoek te plannen en Casa HermoSamara uw eigen te maken. Whatsapp + 506 8366 0110

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers4
Badkamers4
Parkeerplaatsen (binnen)3

Oppervlaktes

Woonkamer270 m²
Perceel5406 m²
Airconditioning
Garage
Gastensuites
Gemeubileerd
Internet
Parkeerplaats
Satelliet-tv
Tuin
Vaatwasser
Wasmachine
Zwembad

Sámara

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
Bouwjaar2022