Kavel C: Vrijstaande villa 5,5 kamers

Val-de-Travers, Rue Sandoz-Travers
Huis • 5.5 kamer(s) • 144 m² • referentie: 4959419
€ 865.036
Ontdek een unieke woonkans in onze nieuwbouwproject van 4 vrijstaande villa's van 5,5 kamers, genesteld in de idyllische en rustige omgeving van Travers. Deze uitzonderlijke woningen bieden een perfecte combinatie van modern design, comfort en duurzaamheid, met een prachtig uitzicht op de omliggende vallei.
Kenmerken van de villa's:


  • Woonoppervlakte: Elke villa biedt een royale woonoppervlakte van 144 tot 150 m², ontworpen om de ruimte en het natuurlijke licht te maximaliseren en warme en gastvrije woonruimtes te creëren.

  • Aantal kamers: Met 5,5 kamers zijn deze huizen perfect geschikt om te voldoen aan de behoeften van gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort.

  • Dubbele garage: Geniet van het gemak van een dubbele garage, die voldoende ruimte biedt voor twee voertuigen en extra opslagruimte.

  • Percelen: De percelen variëren van 434 tot 765 m² en bieden een ruime omgeving voor uw privétuin, waar u kunt ontspannen en genieten van de sereniteit van de omgeving.

  • Vrij uitzicht: Elke villa heeft een vrij uitzicht op de prachtige vallei en biedt een adembenemend panorama waar u dag na dag van zult genieten.

  • Verwarming en energie: Uitgerust met lucht/water-warmtepompverwarming en fotovoltaïsche collectoren, combineren deze villa's thermisch comfort en energie-efficiëntie, terwijl de impact op het milieu wordt geminimaliseerd.


Een toplocatie:
Gelegen op een toplocatie in Travers, garanderen deze villa's absolute rust terwijl ze dicht bij essentiële voorzieningen liggen. De omgeving is ideaal voor wie levenskwaliteit wil combineren met respect voor het milieu.
Over Travers:
Travers is een charmant en dynamisch dorp, genesteld in het hart van de weelderige natuur. Travers staat bekend om zijn rust, rijke erfgoed en gastvrije gemeenschap en biedt een ideale leefomgeving voor gezinnen en natuurliefhebbers. Tussen de groene landschappen, buitenactiviteiten en het culturele leven is Travers de perfecte plek om uw toekomstige huis te verankeren.
Je toekomst begint door:
Mis deze unieke kans niet om een van deze prachtige villa's in Travers te bezitten. Of u nu op zoek bent naar uw eerste huis of een nieuwe start, deze woningen vertegenwoordigen de perfecte investering voor een topkwaliteit van leven.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek te plannen. Grijp de kans om blijvende herinneringen te creëren in de spectaculaire omgeving van Travers.

Ruimten

Kamers5.5

Oppervlaktes

Woonkamer144 m²
Bruikbaar199 m²
Totaal765 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage

Rue Sandoz-Travers, Val-de-Travers

Basisschool
Winkels
SoortHuis
Bouwjaar2025