Huis voor Kopen in Alandroal, Portugal

União das freguesias de Alandroal (Nossa Senhora da Conceição), São Brás dos Matos (Mina do Bugalho) e Juromenha (Nossa Senhora do Loreto)
Huis • 1 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 35 m² • referentie: C0237-03051
€ 53.000
Villa met 1 slaapkamer en een terrein van 1500mts2 met haalbaarheid van de bouw, in São Brás dos Matos, Alandroal Bent u op zoek naar een stuk grond om een toevluchtsoord in Alentejo te bouwen? Wij presenteren u dit stedelijke land met 1500m2, in São Brás dos Matos, een typisch dorp in het hart van Alentejo. Het heeft een ruïne van 35m2, bestaande uit 2 kamers. (Haalbaarheid van de bouw tot 60% van het totale landoppervlak) Het land heeft de volgende kenmerken: - 1 putje - fruitbomen (vijgenboom, olijfboom, kweepeerboom, wijnstok) - Honderdjarig gebouw -Afdichting Investeerder? Uitstekende investeringsmogelijkheid voor plattelandstoerisme! Kom en geniet van de levenskwaliteit en de rust van het platteland, evenals de uitstekende gastronomie die kenmerkend is voor het gebied. Lissabon: 193km Évora (Werelderfgoed): 53km Spanje (Badajoz): 51km .... Century 21 Direct Contact - wij zijn kredietbemiddelaars gecertificeerd door Banco de Portugal. We hebben een team dat bestaat uit vastgoedadviseurs, casemanagers, coördinatoren en advocaten die het hele proces voor u verzorgen, en uw enige zorg is om te genieten van uw nieuwe huis.

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlaktes

Woonkamer35 m²
Perceel1500 m²
Totaal35 m²

União das freguesias de Alandroal (Nossa Senhora da Conceição), São Brás dos Matos (Mina do Bugalho) e Juromenha (Nossa Senhora do Loreto)

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens