Huis voor Kopen in Jolly Harbour, Antigua en Barbuda

Jolly Harbour
Villa • 2 kamer(s) • 2 bed. • referentie: 6872404
€ 326.993
Villa 403E is gelegen aan de noordvinger van Jolly Harbour met een prachtig uitzicht over de jachthaven.

Deze villa met 2 slaapkamers en 2 en een halve badkamer is zeer smaakvol ingericht met beneden met mooie leren banken, mooie meubels en kunstwerken, evenals een tv en internet. De villa is licht en luchtig, met een open woonstijl en een volledig uitgeruste keuken. De woonkamer opent met grote glazen deuren die leiden naar een royaal overdekt terras met veel ruimte om te dineren, te loungen in de zon of gewoon te genieten van het prachtige uitzicht over het water van Jolly Harbour Marina.

Boven zijn er twee ruime slaapkamers, elk met en-suite badkamers. De hoofdslaapkamer heeft ook grote glazen deuren die uitkomen op een mooi ruim balkon met een spectaculair uitzicht.
De villa is voorzien van een wasdroger en kabel-tv.

Jolly Harbour heeft een breed scala aan faciliteiten, voor ieder wat wils. Een 18-holes golfbaan, watersporten, 25m zwembad, tennisbanen, squashbaan en een volledig uitgeruste fitnessruimte. Ook binnen het complex is er een uitstekende selectie van winkels, bars en restaurants, waaronder een uitgebreide supermarkt en bankfaciliteiten. Jolly Harbour is een goede uitvalsbasis om de rest van de 365 stranden van het eiland te bezoeken met de auto, bus of boot.

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers2
Voorzieningen verzameld door AI.
Balkon
Fitnesscentrum
Internet
Tennis
Wasmachine

Jolly Harbour

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.