Woningen met Stadszicht Dichtbij Voorzieningen in Alanya

Kadıpaşa Mahallesi
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 122 m² • referentie: AYT-02241-10956
€ 443.000
Beveiligde Eigendommen te Koop in het Centrum van Alanya Dichtbij alle Voorzieningen

Met zijn unieke ontwerp zijn deze nieuwe eigendommen gelegen in Alanya, een van de meest geprefereerde regio's van lokale en buitenlandse mensen, die zich met de dag ontwikkelt. Alanya is een van de beste plekken om te wonen en te investeren met zijn unieke zee en strand rondom de hele stad, geschiedenis, natuur, milde klimaat en entertainment. Woningen te koop in Alanya zijn centraal gelegen en op loopafstand van het strand en sociale voorzieningen.

De eigendommen die te koop staan liggen op 100 meter van het Private Anadolu Ziekenhuis, 1,5 km van het Damlataş-strand, 1,7 km van het Alanya Museum, 1,8 km van het Cleopatra-strand, 2,3 km van Pubs Street, 2,8 km van de gemeente Alanya, 10 km van de rivier de Dim en 43 km van de luchthaven Gazipaşa.

Het complex, dat bestaat uit 2 blokken en 137 woningen gebouwd op een oppervlakte van 573 m², beschikt over vele sociale voorzieningen zoals binnen- en buitenparkeerplaatsen, binnen- en buitenzwembad, fitnessruimte, Turks stoombad, sauna, gemeenschappelijke tuin, café en restaurant , generator, lift, 24/7 bewaking en beveiligingscamera's.

Het interieurontwerp van de woningen omvat een douchecabine, open keuken, centraal satellietsysteem, airconditioning, terras in duplex-appartementen, keramische vloer, gipsplaatplafond met spotverlichting, gelakte kant-en-klare gefabriceerde binnendeuren, stalen buitendeur, aluminium kozijnen en dubbel glas.

De appartementen die te koop staan in het nieuwe complex wachten op hun investeerders met opties zoals 1 slaapkamer, 2 slaapkamers, duplex met 2 slaapkamers en duplex met 3 slaapkamers.


AYT-02241

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons2

Oppervlaktes

Woonkamer122 m²
Totaal130 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum

Kadıpaşa Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortAppartement
Bouwjaar2023