Appartement met 2 slaapkamers te koop in Portimão, Portimão

Portimão
Appartement • 2 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 64 m² • referentie: PT-122881177-85
€ 169.000
€ 175.000-6.000
Beschrijving

•PORTUGEES

Appartement met 2 slaapkamers in het centrum van Portimão met frontaal uitzicht op de rivier vanuit alle kamers. Het bestaat uit een inkomhal, woonkamer uitgerust met airconditioning en toegang tot een balkon, keuken met klein solarium en bijkeuken, gevolgd door een hal met twee slaapkamers en een badkamer.
Gelegen op de bovenste verdieping en met slechts twee appartementen, is er een terras voor exclusief gebruik op de bovenste verdieping waar u kunt genieten van het goede klimaat van de Algarve. Het heeft ook een spectaculair uitzicht op de rivier. Er zijn 2 liften in het gebouw.
De omgeving heeft verschillende soorten diensten, waardoor u gemakkelijk dagelijks naar cafetaria's, bibliotheek, rechtbanken, supermarkt kunt lopen.
Een goede gelegenheid voor wie op zoek is naar een woning om geld te verdienen of in te wonen.
Let op: Dit appartement wordt tot en met 30 juni 2024 verhuurd aan twee studenten.
•SPAANS

Appartement met 2 slaapkamers in het centrum van Portimão met frontaal uitzicht op de rivier vanuit alle kamers. Het bestaat uit een inkomhal, woonkamer uitgerust met airconditioning en toegang tot een balkon, keuken met klein glazen terras en bijkeuken, gevolgd door een hal met twee slaapkamers en een badkamer. Gelegen op de bovenste verdieping en met slechts twee appartementen, is er een terras voor exclusief gebruik op de bovenste verdieping waar u kunt genieten van het goede klimaat van de Algarve. Het heeft ook een spectaculair uitzicht op de rivier. Er zijn 2 liften in het gebouw.

De omgeving heeft verschillende soorten diensten, waardoor u gemakkelijk dagelijks naar cafetaria's, bibliotheek, rechtbanken en supermarkten kunt lopen. Een goede gelegenheid voor wie op zoek is naar een woning om geld te verdienen of in te wonen. Verspil geen tijd.
Reserveer uw bezoek.
LET OP: Dit appartement wordt tot en met 30 juni 2024 verhuurd aan twee studenten.

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers2
Badkamers1

Oppervlaktes

Woonkamer64 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Balkon
Lift
Terras

Portimão

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraad
F
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
F