Elite Appartementen met Zeezicht in Mersin, Arpaçbahşiş

Arpaçbahşiş
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 2 bad. • 89 m² • referentie: ICX-00113-32728
€ 102.000
Exclusieve Appartementen met Zeezicht in Mersin, Arpaçbahşiş

Appartementen in Arpaçbahşiş, Mersin, bevinden zich in een groot woonproject dat zeer de voorkeur geniet in de regio. Mersin is een van de belangrijkste steden in Turkije met zijn kristalheldere zee, stranden, warm klimaat, natuurlijke en historische schoonheden.

Appartementen in Mersin te koop liggen op 400 m van het strand, 5 km van het busstation van Erdemli, 6 km van het winkelcentrum Novacity, 7 km van het staatsziekenhuis van Erdemli, 11 km van de snelweg Çeşmeli, 25 km van de jachthaven, 95 km van Çukurova International Luchthaven en 114 km van de luchthaven Adana Şakirpaşa.

Het wooncomplex, één van de grootste woonprojecten in de regio, bestaat uit in totaal 3 blokken en 360 appartementen. Het project omvat appartementen met 1 en 2 slaapkamers, evenals een zwembad, aquapark, fitnessruimte, basketbalveld, Turks bad, sauna, parkeerplaats, barbecueplaats, wandelpaden, kinderspeelplaats, tuinhuisje, 24/7 beveiliging, lift en generator.

Appartementen met 1 of 2 slaapkamers hebben een woonkamer, een open keuken, een gedeelde badkamer, een eigen badkamer, een kleedkamer en een balkon.


ICX-00113

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers2
Balkons2

Oppervlaktes

Woonkamer89 m²
Totaal138 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Fitnesscentrum
Parkeerplaats

Arpaçbahşiş

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Zeezicht
SoortAppartement
Bouwjaar2025