Rustige oase in Lapta: luxe huizen en voorzieningen

Turkije
Appartement • 1 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 78 m² • referentie: KL60003
€ 230.216

Welkom in Lapta, een charmante wijk in Kyrenia, Noord-Cyprus. Lapta staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid en rijke geschiedenis en biedt een rustige ontsnapping aan het bruisende stadsleven. Gelegen tussen de sprankelende Middellandse Zee en het majestueuze Kyrenia-gebergte, is deze pittoreske wijk een paradijs voor natuurliefhebbers en avonturiers. Laten we nu eens duiken in dit opwindende nieuwe project in Lapta. Gelegen op slechts 14 kilometer van het stadscentrum, combineert deze ontwikkeling rust en gemak. Met het dichtstbijzijnde strand op slechts 1,2 kilometer afstand kunt u gemakkelijk genieten van zonovergoten dagen en verfrissende duikjes in het kristalheldere water van de Middellandse Zee. Voor degenen die graag reizen: de dichtstbijzijnde luchthaven ligt op slechts 48 kilometer afstand, waardoor internationale bestemmingen gemakkelijk te bereiken zijn.

Je vindt alles wat je nodig hebt op een steenworp afstand als het gaat om de dagelijkse benodigdheden. De dichtstbijzijnde markt ligt op minder dan 500 meter afstand, waardoor boodschappen doen een fluitje van een cent is. Laten we het nu over het project zelf hebben. Dit prachtige project bestaat uit twee verdiepingen en biedt een scala aan herenhuizen en villa's te koop. Voor elke levensstijl is er een perfecte woning, met opties variërend van 1 tot 6 slaapkamers. Maar meer dan de ruime en goed ontworpen woningen valt dit project op. Het scala aan voorzieningen is indrukwekkend. Van privé- en kinderzwembaden tot een binnenzwembad waar u het hele jaar door van kunt genieten: er zijn genoeg mogelijkheden om af te koelen en te ontspannen. Blijf actief en fit met de fitnessruimte van het hotel, of kom na een lange dag tot rust in de sauna en de jacuzzi. Met een generator die een ononderbroken stroomvoorziening garandeert, kunt u gerust zijn, wetende dat uw comfort altijd prioriteit heeft. Voor gezinnen met kinderen is er een speeltuin waar de kleintjes eindeloos veel plezier kunnen hebben. De bar en het restaurant aan het zwembad bieden een heerlijke eetervaring, terwijl de veiligheidsmaatregelen voor gemoedsrust zorgen. Andere voorzieningen zijn onder meer airconditioning, kabel-tv, satellietzenders en camerabewaking.

Kortom, dit project in Lapta biedt een toplocatie en een scala aan voorzieningen die aan al uw wensen voldoen. Of u nu op zoek bent naar een rustig toevluchtsoord of een levendige gemeenschap, deze ontwikkeling heeft alles. Profiteer van de mogelijkheid om een paradijs te bezitten in Lapta, Noord-Cyprus.

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlaktes

Woonkamer78 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Fitnesscentrum
Hot-tub
Sauna
Zwembad

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.