Huis voor Kopen in Destrnik, Slovenië

Destrnik
Hut • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 56 m² • referentie: 490151040-172
€ 110.000

Aan het einde van Jiršovci, een gebied weg van andere huizen, maar op een zeer mooie locatie, verkopen we een groter landgoed, dat in één groot stuk is. Het land is verdeeld in bouw- en landbouwgrond, aan de overkant van de straat zijn er ongeveer 2 ha bos. Het pand beslaat in totaal iets meer dan 4 hectare grond.

Zoals gezegd is het hele pand met elkaar verbonden en in het midden van het landbouwgebied is er 950 m² bouwgrond, dat wil zeggen het gebied van het verspreide nederzettingsgebied. Er zijn twee gebouwen in dit gebied, woongebouwen waarvan de bouw in 1945 is begonnen. Later zijn er diverse upgrades geweest, maar het huis is in zeer slechte staat. De plattegrond is verdeeld in keuken, drie kamers en badkamer.  In de directe omgeving van het woongebouw bevindt zich een bijgebouw, dat wil zeggen gedeeltelijk metselwerk, gedeeltelijk hout.

Het landgoed onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke ligging, afgelegen ligging van andere huizen, geregelde toegang en netheid van het land, dat momenteel een weide met weiland is. Het woongebouw is aangesloten op elektriciteit en openbare watervoorziening, optica wordt naar het huis geleid. Het bos aan de overkant van de weg wordt alleen met het hele pand verkocht.

We raden het landgoed aan aan iedereen die een groter stuk grond wil en een huis wil bouwen dat zijn dromen weerspiegelt. Hier is een optie voor degenen die paarden of andere dieren hebben, voor degenen die zelfvoorzienend willen zijn, of gewoon op een plek willen wonen die op de hemel lijkt.

De woning ligt op een zeer mooie locatie, ligt op een vlakke helling, met een buitengewoon uitzicht over Slovenske Gorice. Destrnik ligt op 3 km afstand. De woning is geschikt voor iedereen die zijn vrije uren of leven wil doorbrengen in een rustige en mooie omgeving.

Voor aanvullende informatie en bezichtiging bent u van harte uitgenodigd om mij te bellen.


Ruimten

Kamers2
Verdiepingen1
Slaapkamers1
Badkamers1
Toiletruimten1
Appartementen1
Parkeerplaatsen (buiten)6

Oppervlaktes

Woonkamer56 m²
Perceel40708 m²
Totaal56 m²

Destrnik

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Bergzicht
SoortHuis
Bouwjaar1944
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens