Appartement met één slaapkamer in een luxe complex in Güzelyurt, Noord-Cyprus

Güzelyurt
Appartement • 1 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 61 m² • referentie: RGG10011A
€ 150.749
€ 171.784-21.035

Gelegen in de pittoreske wijk Guzelyurt, Noord-Cyprus, biedt deze nieuwe woning een perfecte mix van rust en modern leven. Guzelyurt staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, weelderige landschappen en adembenemende uitzichten op zee. Het gebied heeft een serene sfeer, waardoor het een ideaal toevluchtsoord is voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige ontsnapping aan de drukte van het stadsleven.

Project details

Dit project is gunstig gelegen op slechts 52 km van het stadscentrum en op slechts 400 meter van het dichtstbijzijnde strand, waardoor bewoners voor de deur kunnen genieten van de zon, het zand en de zee. Alle essentiële voorzieningen zijn gemakkelijk te bereiken, met de dichtstbijzijnde luchthaven op slechts 65 km afstand en een markt op minder dan 800 meter van de accommodatie.

Het project zelf omvat 13 verdiepingen en biedt een appartement met 1 slaapkamer te koop aan. Een scala aan luxe faciliteiten, waaronder uitzicht op de zee en de natuur, een zwembad, een binnenzwembad, toegang tot het strand, een fitnessruimte, een spa, een sauna, een stoombad, een Turks bad, een massageruimte, een conciërgeservice, een restaurant en een markt, zijn aanwezig om een levensstijl te garanderen van comfort en gemak voor de bewoners.

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlaktes

Woonkamer61 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
24/7 conciërge
Fitnesscentrum
Sauna
Stoomruimte
Zwembad

Güzelyurt

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee