Stijlvolle Vrijstaande Villa's in de Buurt van Golfbanen in Rojales

Rojales
Huis • 6 kamer(s) • 4 bed. • 4 bad. • 245 m² • referentie: ALC-00618-26094
€ 629.000
Stijlvolle Vrijstaande Villa's met 4, 5 Slaapkamers in de Buurt van Golfbanen in Rojales, Costa Blanca

Deze chique vrijstaande villa's in Rojales, Costa Blanca bieden een moderne en luxueuze woonervaring. Deze villa's liggen op loopafstand van de golfbanen en zijn perfect voor golfliefhebbers. Rojales zelf is een levendige stad met uitgebreide voorzieningen en gemakkelijke toegang tot de kustlijn die zich uitstrekt van Alicante tot de Mar Menor. Het is ook gunstig dicht bij Murcia, Orihuela en Elche.

Het stadscentrum van Rojales beschikt over een traditioneel Moors dorp, dat een vleugje geschiedenis en charme aan het gebied toevoegt. De locatie van deze villa's te koop in Rojales Alicante biedt gemakkelijke toegang tot verschillende bezienswaardigheden en faciliteiten. Ze liggen op 1,5 km van het stadscentrum van Rojales, op 4,5 km van de hoofdstraat Ciudad Quesada, op 6,5 km van het strand van Guardamar del Segura en op 7,5 km van de zoutmeren van Torrevieja en La Mata. Bovendien ligt de internationale luchthaven van Alicante op slechts 36 km afstand, wat gemakkelijke reisverbindingen garandeert.

Elke villa is gebouwd op een ruim perceel van 300 m² en biedt voldoende buitenruimte. De villa's beschikken over een groot privézwembad en een afgesloten ondergrondse parkeergarage, die zowel comfort als veiligheid biedt.

De villa's in bungalowstijl met 5 slaapkamers hebben een goed ontworpen indeling. Op de begane grond is er een tweepersoonsslaapkamer met inbouwkast, een badkamer met inloopdouche, een ingerichte open keuken en eethoek, en een ruime woonkamer. Het souterrain beschikt over vier tweepersoonsslaapkamers met inbouwkasten, waaronder twee en-suite badkamers met inloopdouches. Daarnaast is er nog een badkamer met inloopdouche, een wasruimte en een garage.

De villa's met 4 slaapkamers bieden een eveneens luxueuze woonervaring. De begane grond beschikt over een ruime woonkamer met grote ramen in Franse stijl die uitkijken op het privézwembad, een ingerichte open keuken en eetkamer, en een badkamer. Op de eerste verdieping bevindt zich een tweepersoonsslaapkamer met inbouwkast, een en-suite badkamer met inloopdouche en een ruim privébalkon/zonneterras. Het souterrain omvat drie tweepersoonsslaapkamers, allemaal met inbouwkasten. Eén van deze slaapkamers heeft een en-suite badkamer met inloopdouche, daarnaast is er nog een badkamer met inloopdouche. Het souterrain omvat ook een wasruimte en een grote tweede woonkamer.


ALC-00618

Ruimten

Kamers6
Slaapkamers4
Badkamers4
Balkons1

Oppervlaktes

Woonkamer245 m²
Totaal245 m²
Airconditioning
Balkon
Gemeubileerd
Satelliet-tv
Terras
Zwembad

Rojales

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens