Casa Bella - Eigentijds huis op een heuvel met adembenemend uitzicht op de oceaan en de bergen - Ontworpen voor een naadloze lev…

Guanacaste, VGQG+FQW, Guanacaste Province, Puerto Carrillo, Costa Rica
Huis • 3 bed. • 2 bad. • 232 m² • Begane grond • referentie: SFH217
€ 593.406

Deze accommodatie ligt in de verhoogde omgeving van Carillo Beach, op een klein eindje rijden van het ongerepte witte zand en de met palmbomen omzoomde oevers van Carillo Beach, en op slechts 15 minuten van de voorzieningen van Samara Beach. Of u nu op zoek bent naar een hoofdverblijf voor familie en vrienden, of een inkomstengenererende vakantiewoning in Costa Rica, Casa Bella is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een verbinding met de natuur en een ongeëvenaard uitzicht.

Casa Bella ligt op een terrein van 3.456 m² / 0,86 hectare en biedt een panoramisch uitzicht op de nabijgelegen bergen, Rio Ora en de Stille Oceaan, die zich uitstrekt van Playa Camaronal langs de hele Pacifische kust tot Cabo Blanco in Montezuma.

Dit moderne huis is gebouwd in 2012 en heeft door de jaren heen zijn moderne aantrekkingskracht behouden, met een solide constructie en luxe voorzieningen.

Bij binnenkomst integreert de uitgestrekte open woonkamer naadloos de eetruimte, woonkamer en open keuken. De afwezigheid van muren of glazen deuren in de woonkamer zorgt voor een onbelemmerd panoramisch uitzicht op de jungle en de oceaan, bevordert een verbinding met de natuur en laat de rustgevende geluiden van golven, vogels en apen de omgeving omhullen - een echte binnen-buitenwoonervaring. De goed uitgeruste keuken is voorzien van moderne apparatuur en granieten werkbladen, terwijl een nabijgelegen tv-kamer met glazen deuren en airconditioning een perfecte plek biedt om te ontspannen. Op dezelfde verdieping leidt een mooi balkon naar de hoofdslaapkamer met een ruime ensuite badkamer en inloopkast.

Een moderne trap daalt af naar het zwembad, waar twee extra onafhankelijke gastenkamers en een grote complete badkamer/wasruimte wachten. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning voor comfort tijdens het hoogseizoen. Bij het grote zoutwaterzwembad bieden ligstoelen en een hangmat de perfecte setting om te ontspannen terwijl u geniet van het ongelooflijke uitzicht.

De woning beschikt ook over een buitendouche en een ruime parkeerplaats voor het huis.

Casa Bella is aantrekkelijk geprijsd te koop – grijp de kans om er uw thuis van te maken. Neem nu contact met ons op om een bezichtiging in te plannen en deze opmerkelijke woning te beveiligen op info@pacifichomescostarica.com of whatsapp +506 8366 0110

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers2
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlaktes

Woonkamer232 m²
Perceel3546 m²
Airconditioning
Gemeubileerd
Internet
Parkeerplaats
Satelliet-tv
Tuin
Vaatwasser
Wasmachine
Zwembad

VGQG+FQW, Guanacaste Province, Puerto Carrillo, Costa Rica, Guanacaste

SoortHuis
Bouwjaar2024