Toscane - afgelegen villa met directe toegang tot de zee en in het dennenbos

Castagneto Carducci, Viale dei Fornitori
Villa • 10 kamer(s) • 6 bed. • 6 bad. • 433 m² • Opsplitsing
€ 3.995.000

Uitzonderlijke moderne villa, gelegen op 100 meter van het strand en in het mediterrane dennenbos - een echt verborgen juweeltje dat ongeëvenaarde privacy en natuurlijke pracht biedt. Gelegen in het prestigieuze gebied van Castagneto Carducci, biedt het pand absolute afzondering, het biedt een zeldzame ontsnapping uit de moderne wereld, het komt ook met een zeer zeldzaam privégedeelte van het zandstrand dat leidt naar kristalhelder water. Geniet van een adembenemend uitzicht op het dennenbos vanuit elk raam en geniet van een uitgestrekt landgoed van 4 hectare dat naadloos aansluit op het strand en de zee.

Op de benedenverdieping (193m2) is er een ruime ontvangstruimte en een uitnodigende familiekamer, beide met toegang tot betoverende patio's in de schaduw van de dennen. Hier vindt men ook de hoofdslaapkamer met ensuite badkamer en drie extra slaapkamers met twee badkamers in familiestijl ertussen.

Op de bovenste verdieping (240m2), een indrukwekkende eetkamer met een open haard en toegang tot een prachtige patio, een goed ingerichte keuken met een bijkeuken, een bibliotheek met een zonneterras en uitzicht op zee, drie royale slaapkamers, elk met ensuite badkamers, en een studeerkamer. Er zijn tal van verschillende bijkeukens en opslagruimten, en een garage.

Perfect voor zowel grote gezinnen als gasten die gasten vermaken, deze villa biedt modern comfort in een natuurlijk paradijs. Verken de rijke geschiedenis en schoonheid van de omgeving, waaronder het nabijgelegen Bolgheri, Castagneto Carducci en Bibbona. Geniet van enkele van 's werelds beste wijnen bij gerenommeerde wijnhuizen, met variëteiten zoals Bolgheri Sassicaia, Ornellaia, Guado al Tasso en Satta.

Gunstig gelegen op ongeveer 78 kilometer van de luchthaven van Pisa en ongeveer 253 kilometer van de luchthaven Rome Fiumicino, zijn internationale reisknooppunten gemakkelijk bereikbaar. Ervaar het harmonieuze huwelijk van zee en dennenbos in dit onvergetelijke landschap. Deze accommodatie biedt een zeldzame kans om een stukje van dit idyllische stuk van de Tyrrheense kust te bezitten!

Ruimten

Kamers10
Slaapkamers6
Badkamers6
Toiletruimten6
Parkeerplaatsen (binnen)2

Oppervlaktes

Woonkamer433 m²
Perceel40000 m²
Balkon
Barbecue
Eetruimte
Garage
Gemeubileerd
Internet
Parkeerplaats
Satelliet-tv
Terras
Tuin
Vaatwasser
Wasmachine

Viale dei Fornitori, Castagneto Carducci

Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op zee
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens