Dorpshuis 5-kamers in Charrat

Charrat
Twee onder een kap • 5 kamer(s) • 166 m² • referentie: 3YMW-MR98-42
€ 861.588
We zijn verheugd om dit prachtige appartement in Charrat te presenteren, doordrenkt van rijke geschiedenis en met royale ruimtes, ideaal gelegen in het hart van het dorp. Deze uitzonderlijke residentie is perfect geschikt om een gezin te huisvesten en biedt een warme en vriendelijke leefomgeving.

Belangrijkste kenmerken:

Jaren '70: Een huis dat de charme van zijn tijd uitstraalt, met unieke architectonische details en een warme sfeer.

Handige dosering:

Kelder:

Grote kelder met berging, ruime wasruimte met droogruimte, pc-overkapping, technische ruimte, doucheruimte en toegang naar buiten.

Benedenverdieping:

Grote, lichte woonkamer met een stijlvolle open haard uitgerust met een warmteterugwinningssysteem, gezellige eetkamer, antieke keuken uitbreidbaar volgens uw voorkeuren, gastentoilet.

1e verdieping: Royale ouderslaapkamer, badkamer met ligbad, toilet en wastafel, een gezellige tweepersoons slaapkamer en een praktisch bureau.

2e verdieping: Twee slaapkamers onder de dakrand met ramen die zorgen voor veel lichtinval, een badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Belangrijkste troeven:

Boeiend verhaal:

Dit huis heeft een rijke geschiedenis die het uniek en karaktervol maakt. Grote open haard met warmteterugwinning: De grote woonkamer heeft een stijlvolle open haard, die warmte en gezelligheid biedt op winteravonden.

Uitbreidingsmogelijkheden:

De antieke keuken kan worden uitgebreid om aan uw behoeften en smaak te voldoen, waardoor u de flexibiliteit heeft om de ruimte aan te passen.

Comfort en welzijn: Met veel bergruimte, ruime slaapkamers en moderne gemakken biedt deze woning uitzonderlijk comfort voor het hele gezin.

Dit huis is veel meer dan alleen een woning, het is de perfecte setting om onvergetelijke herinneringen te creëren met het gezin. Kom en ontdek de tijdloze charme van dit huis en stel je de eindeloze mogelijkheden voor die het biedt om je huis te creëren.

Voor meer informatie of om een bezoek in te plannen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om u dit uitzonderlijke huis vol karakter en potentieel te laten zien.

Ruimten

Kamers5

Oppervlaktes

Woonkamer166 m²
Totaal450 m²

Charrat

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
Bouwjaar1974
Renovatiejaar1977