Huis met geschiedenis in het betoverende dorp Madalena, Pico Island"

Madalena
Vrijstaand huis • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 87 m² • referentie: e6748b46-9ab6-48eb-b8ec-b9c0c7230af3
€ 210.000

Locatie (Coördinaten) 38.535202, -28.525646

Stel je voor dat je in een huis woont met een unieke band met het verleden, gelegen op het adembenemende eiland Pico op de Azoren. Dit is uw kans om de charme en rust van dit dorp te ervaren, omgeven door adembenemende landschappen en het eindeloze blauw van de Atlantische Oceaan.

Stedelijk kader

Het dorp Madalena, op het eiland Pico, biedt een authentieke levensstijl waar het behoud van historisch en cultureel erfgoed hoog in het vaandel staat. De traditionele stenen huizen zijn opvallende kenmerken van dit charmante dorp en creëren een warme en betoverende sfeer.

Het stedelijk kader van het eiland Pico is zorgvuldig gereguleerd om de natuurlijke omgeving en onderscheidende architectonische kenmerken te beschermen. Hier krijgt u de kans om te wonen op een plek die historisch erfgoed viert en de schoonheid van de omringende natuur waardeert.

Voorzieningen en kenmerken van het huis

Dit huis is gebouwd in 2007 en combineert de essentie van traditie met de moderniteit van het hedendaagse leven. Op de begane grond biedt een ruime woonkamer een uitnodigende ruimte om te ontspannen en te genieten van onvergetelijke momenten met vrienden en familie. De badkamer met douchebak biedt comfort en bruikbaarheid voor uw dagelijks leven.

In de open keuken kunt u genieten van de kunst van het koken terwijl u geniet van het omliggende uitzicht. Aan de achterkant biedt een pittoreske tuin een serene omgeving om de weelderige natuur van het eiland te waarderen. De overdekte veranda is perfect om prachtige zonsondergangen te bewonderen of buiten samen te komen.

De was-/opslagruimte helpt de organisatie van het huis te behouden en biedt extra gemak voor uw dagelijkse routines. Op de bovenste verdieping, de "torrinha", een ruime slaapkamer biedt een gezellige en ontspannen sfeer, die dient als het ideale toevluchtsoord na een dag de schoonheid van het eiland Pico te hebben verkend.

Omarm het leven op het eiland Pico

Het eiland Pico is een waar paradijs voor natuur- en cultuurliefhebbers. Profiteer van de mogelijkheid om te wonen in een huis met geschiedenis, waar traditie samensmelt met moderniteit, terwijl u geniet van alle wonderen die dit unieke eiland te bieden heeft.

Plan een bezoek en word verliefd op de schoonheid, authenticiteit en rust van het dorp Madalena. Omarm het beste van het leven op het eiland Pico, waar elke dag een kans is om adembenemende landschappen te verkennen en het rijke culturele erfgoed van de Azoren te ervaren. Welkom op een echt speciale plek.

WIJ DELEN - Wij geloven dat onze klanten op de eerste plaats komen, en daarom delen we deze woning met alle makelaarskantoren. Als u een vastgoedadviseur bent, is deze woning beschikbaar voor het delen van zaken. Aarzel niet om het aan uw kopersklanten voor te leggen en contact met ons op te nemen om hun bezoek te plannen.

Notitie: Er is nog geen energiecertificaat afgegeven, in overeenstemming met de D.L. Regional 4_2016_A art4, die de noodzaak van een energiecertificaat tijdens de promotiefase van het onroerend goed vrijstelt. Als gevolg hiervan verwijst de hier genoemde oppervlakte naar bruto oppervlakte, aangezien er momenteel geen officieel document is met dezelfde informatie. Daarom is de "Au" waarnaar wordt verwezen eigenlijk "Abp" (bruto bouwoppervlakte). Het onroerend goed wordt als "vrijgesteld" geïdentificeerd in de sectie kenmerken, die alleen als zodanig kan worden beschouwd tijdens deze fase, volgens de hierboven vermelde wetgeving en vereist op het moment van de akte.

Ruimten

Kamers2
Verdiepingen2
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlaktes

Woonkamer87 m²
Perceel320 m²
Intern91.9 m²
Gemeubileerd
Tuin

Madalena

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraad
D
ID2226-2965