Luxe Stadswoning in een Voordelig Project in Dubai

Dubai
Huis • 3 kamer(s) • 2 bed. • 3 bad. • 90 m² • 1de verdieping • referentie: DXB-00076-35720
€ 422.910
Luxe Stadswoning met Afbetalings Optie in Dubailand

Het complex, dat bestaat uit stadswoning , ligt in Dubailand, vlakbij de mooiste toeristische trekpleisters van Dubai. De regio ligt dichtbij parken, winkelcentrum en alle dagelijkse voorzieningen.

Stadswoning te koop in Dubai liggen op 5 minuten van IMG Worlds of Adventure, 10 minuten van het ziekenhuis en de kliniek, 11 minuten van Global Village en Zayed University, 20 minuten van Dubai Mall en Downtown, 25 minuten van Dubai International Airport.

De stadswoning in het project zijn gelegen op een perceeloppervlakte van 30.000 m². Het project bestaat uit 1767 eenheden. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats. Daarnaast omvat het project zwembaden voor zowel volwassenen als kinderen, een fitnessruimte, sportvelden, een kinderspeelplaats, een groot schaakbord, een zentuin, een yogatuin, zitgedeeltes, een barbecue, een buitengymnastiek, een atletiekbaan, tennisbanen, een moskee, supermarkten en restaurants.

Stadswoning met 2 en 3 verdiepingen bestaan uit privébalkons en terrassen, keukenkasten en werkblad, badkamers met tegelwerk, dubbele beglazing, airconditioning, make-up units en spiegel. Sommige stadswoning hebben een wasruimte en een meidenkamer.


DXB-00076

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers3
Balkons2

Oppervlaktes

Woonkamer90 m²
Totaal145 m²
Airconditioning
Balkon
Gemeubileerd
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Tennis
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue
Fitnesscentrum

Dubai

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
Bouwjaar2027