In het centrum van Verbier, in de directe omgeving van alle voorzieningen

Verbier
Appartement • 4 kamer(s) • 126 m² • 3de verdieping • referentie: Christiania
Prijs op aanvraag
In het centrum van Verbier, in de directe nabijheid van alle voorzieningen, zal dit 4-kamer appartement u verleiden met zijn centrale ligging en royale ruimtes.

Deze woning combineert een appartement met twee slaapkamers en een studio. Met een oppervlakte van 126 m2 heeft het een prachtige leefruimte die toegang geeft tot een prachtig zonnig balkon voorzien van een elektrische zonwering met een prachtig vrij uitzicht. Dit appartement biedt een geweldige kans voor renovatie, dankzij de ruime en lichte kamers.

Om deze woning compleet te maken: een garagebox met elektrische deur in een inpandige garage, twee kelders, een skiruimte en een gemeenschappelijke wasruimte, evenals een wasmachine/droger in het appartement.

In het centrum van Verbier, dicht bij alle voorzieningen, zal dit appartement met 3 slaapkamers u verrassen met zijn centrale ligging en royale leefruimte.

Deze woning combineert een appartement met 2 slaapkamers en een studio. Met een oppervlakte van 126 m2 beschikt het over een prachtige woonkamer met toegang tot een prachtig zonnig balkon voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm met prachtig vrij uitzicht. Dit appartement biedt een geweldige kans voor renovatie, dankzij de ruime, lichte kamers.

Om deze woning compleet te maken: een garagebox met elektrisch bedienbare deur in een inpandige garage, twee kelders, een skiruimte en een gedeelde wasruimte en een was-/droogmachine in het appartement.

Ruimten

Kamers4
Balkons1
Garages (buiten)1

Oppervlaktes

Woonkamer126 m²
Balkon
Lift
Voorzieningen verzameld door AI.
Garage
Wasmachine

Val de Bagnes

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op bergen
SoortAppartement
Bouwjaar1967