Elegante Appartementen in een Hotel Concept Project in Alanya

Alanya
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 2 bad. • 160 m² • referentie: AYT-04183-35871
€ 225.900
€ 239.900-14.000
Elegante Appartementen in een Uniek Project met Uitzicht op de Natuur in Alanya Kargıcak

Kargıcak is een prestigieuze wijk in Alanya met hotels, villa's en complexen met meerdere blokken. Een favoriet van zowel de lokale bevolking en buitenlanders, Kargıcak biedt supermarkten, apotheken, cafes en restaurants aan de behoeften van de bewoners te voldoen.

Het gezondheidscentrum ligt op 3,5 km, de zee op 4 km, het centrum van Mahmutlar op 8 km, en de luchthaven Gazipasa-Alanya ligt op 20 km van appartementen in Alanya te koop.

Het project heeft een indoor-outdoor zwembad, indoor-outdoor jacuzzi, fitness, kids club, biljart, tafeltennis, bioscoop, bowling, squash, outdoor bioscoop, basketbalveld, buiten parkeerplaats, restaurant, Starbucks, markt, kapper, vuurkorven, barbecue gebieden, studieruimte, volwassen speelkamer, Turks bad, sauna, massageruimte, yogaruimte, boksruimte, speeltuin, outdoor yogaruimte, outdoor sportpark, elektrisch oplaadstation, wasserette en pendeldiensten.

Pendelbussen naar de zee en het stadscentrum overdag en golfkarretjes voor sightseeing binnen het complex behoren ook tot de bevoorrechte faciliteiten.


AYT-04183

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers2
Balkons5

Oppervlaktes

Woonkamer160 m²
Totaal182 m²
Airconditioning
Balkon
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum

Alanya

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortAppartement
Bouwjaar2026