Villa met 4 slaapkamers voor rustig leven in Demirtas

Alanya
Villa • 1 kamer(s) • 4 bed. • 3 bad. • 195 m² • referentie: A198
€ 520.000

Gelegen in de pittoreske wijk Demirtas, Alanya, Turkije, biedt deze nieuwe woning een perfecte mix van rust en gemak. Demirtas staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, met weelderig groen en adembenemende uitzichten die een serene sfeer creëren voor de bewoners. Met gemakkelijke toegang tot essentiële voorzieningen en een rustige omgeving is Demirtas een ideale plek om naar huis te bellen.

Project details

Dit exclusieve project ligt op slechts 40 km van het bruisende stadscentrum, 16 km van het dichtstbijzijnde ongerepte strand en 38 km van de dichtstbijzijnde luchthaven, waardoor gemakkelijke verbindingen worden gegarandeerd. Bovendien is het gunstig gelegen op minder dan 15 km van de dichtstbijzijnde markt, waardoor de bewoners alle nodige gemakken binnen handbereik hebben.

Het project bestaat uit 2 verdiepingen en biedt een luxe villa met 4 slaapkamers te koop aan. Bewoners kunnen genieten van een scala aan eersteklas faciliteiten, waaronder een privézwembad, uitzicht op de natuur, modern meubilair, witgoed, privéparkeergelegenheid, open parkeerplaats en beveiligingscamera's voor extra gemoedsrust.

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers4
Badkamers3

Oppervlaktes

Woonkamer195 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Gemeubileerd
Zwembad

Alanya

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.