Aankoop Pension op 5 hectare met VNA in Marrakech Route de l'Ourika

Marrakesh
Villa • 1000 m² • referentie: 7676968
€ 2.590.000
€ 2.200.000+390.000
Ref:VAV0713Aankoop Guesthouse op 5 hectare (met VNA) in Marrakech Route de l'Ourika

Dit pension te koop in Marrakech heeft een uitzonderlijk potentieel en een ideale locatie.

Ons makelaarskantoor in Marrakech, Mur et Prestige, biedt u dit prachtige pension te koop en dat is gelegen in het felbegeerde gebied van de Route de l'Ourika, op slechts 25 minuten van het stadscentrum.

Dit landgoed bestaat uit 24 suites op verschillende locaties (huis met het uiterlijk van een Andalusische riad en een caidal tent) en heeft een oppervlakte van 1000m2 gebouwd op een perceel van 5 hectare, dus de mogelijkheid van uitbreiding is erg belangrijk.

Het landgoed profiteert ook van een gebied gewijd aan personeelsaccommodatie en vrije tijd: petanquebaan, volleybal, minigolf, enz.)

Er is ook een ruimte gewijd aan feestelijke evenementen (bruiloften, verjaardagen, enz.)

De tuin en het panoramische uitzicht op de nabijgelegen landschappen geven dit pension te koop een sfeer van rust en een gevoel van platteland en sereniteit aan de poorten van het centrum van Marrakech.

Bent u op zoek naar een pension te koop in Marrakech? Als deze woning overeenkomt met de kenmerken van uw zoekopdracht, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om u alle aanvullende informatie te verstrekken.

Oppervlaktes

Woonkamer1000 m²

Marrakesh

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op platteland