Huis voor Kopen in Gietrzwałd, Polen

Gietrzwałd
Huis • 3 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 69 m² • Begane grond • referentie: 809/6682/ODS
€ 110.240
Een volledig uitgerust 3-kamerhuis met een oppervlakte van 69 m2 te koop in de Fairytale Corner Housing Estate - een complex van zomer-/jaarhuiswoningen met uitgebreide interne infrastructuur (m.in. restaurant, zwembad, fitnessruimte). Een charmante plek verscholen tussen de bomen, vlakbij het meer. Een geweldig investeringsaanbod vanwege de mogelijkheid om het pand te huren via de huidige manager van het resort dat hier is gevestigd.

Link naar de virtuele tour (als u de link niet ziet, neem dan contact op met de tussenpersoon)

PLAATS
De woning is gelegen omgeven door bossen, ca. 200 m van het meer, in het dorp Guzowy Piec. Guzowy Piec ligt op de grens van Ermland en Mazurië, in de gemeente Gietrzwałd, in de driehoek tussen Olsztyn (25 km), Olsztynek (12 km) en Ostróda (25 km). Gemakkelijke toegang vanaf de nationale snelweg 16 en de S7 (Gdańsk ca. 150 km, Warschau ca. 190 km). Het gebied van de gemeente Gietrzwałd ligt in het gebied van de Groene Longen van de Polen. Ze staan niet alleen bekend om hun schone lucht, maar ook om hun schilderachtige landschappen, schone meren en bossen. De regio biedt een breed scala aan actieve vrijetijdsactiviteiten: watertoerisme, wandelen en fietsen, speciale visgronden. Binnen een straal van 20 km vindt u m.in een professionele golfbaan, een skilift, een waterskilift. De charmante natuurlijke omgeving en de waarden van de directe omgeving verrukken niet alleen toeristen, maar ook een groeiend aantal mensen die op zoek zijn naar een rustige, vriendelijke plek om te wonen. Guzowy Piec is verbonden met de omliggende steden (Biesal - 3 km, Gietrzwałd 10 km) met de gemeentelijke bus. In Gietrzwałd is er een school, een kleuterschool, een apotheek, winkels, een gemeenschapscentrum, een Orlik-sportveld, een kliniek en een treinstation.

MOGELIJKHEDEN VAN HET LANDGOED
De woonwijk Fairytale Corner wordt gebouwd op de plaats van een populair en goed functionerend vakantieoord dat wordt gerund door Andersland Sp. z o.o., dat de beheerder en exploitant van gemeenschappelijke eigendommen zal worden. Bewoners van het landgoed, dat momenteel uit een tiental huizen bestaat, krijgen toegang tot een binnenzwembad, jacuzzi, strand aan het meer, recreatieruimte, speeltuin, binnenplaats en receptie. Er is een restaurant op het landgoed met de mogelijkheid om een ruimte te huren voor diverse vergaderingen en feesten. Het resort wordt bezocht door veel vaste, langdurige klanten, waardoor de aankoop van onroerend goed een goede kapitaalinvestering kan worden met een zeker rendement. De huidige beheerder biedt een volledige verhuurservice voor nieuwe eigenaren. Hierdoor kunt u het huisje vrij gebruiken voor de geselecteerde periode, en daarbuiten - om winst te maken met de verhuur ervan.

INTRIGE
Het perceel heeft een oppervlakte van 787 m2, vlak, met een regelmatige vorm. Uitgerust: elektriciteit, water uit de gemeentelijke waterleiding, aansluiting op de rioolwaterzuiveringsinstallatie. Het perceel is gedeeltelijk omheind met een houten schutting, begroeid met gras en enkele vaste planten. Toegang tot het perceel via een verharde weg, de mogelijkheid om het perceel met de auto te betreden. Toegang tot het landgoed via een asfaltweg.

GEBOUW/INTERIEUR VAN HET HUIS
Een huisje met 3 kamers gestileerd als een Mazurisch huisje, volledig uitgerust en ingericht. Twee verdiepingen, met een oppervlakte van 69 m2. Houten, keramische tegels, houten ramen. De vloer is deels bekleed met terracotta, deels met panelen en vloerbedekking. De badkamer is net gerenoveerd. Elektrische verwarming, extra mogelijk gebruik van een open haard. Warm water uit een elektrische boiler.
Het huisje heeft een elektriciteits- en watermeter.

JURIDISCHE STATUS/KOSTEN/BESCHIKBAARHEID
Volledige eigendom, een nieuw kadaster wordt opgericht op het moment van verkoop.
Huur: betaling eenmaal per maand PLN 0,50 netto / m2 van de perceeloppervlakte. De huurprijs is inclusief kosten voor afvalverwerking, verlichting, schoonmaak en onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het landgoed, maaien, sneeuwruimen, bewaking en beveiliging van het landgoed, toegang tot wifi, administratie, evenals het hele jaar door toegang tot het strand, sauna, jacuzzi, fitnessruimte en de mogelijkheid om gebruik te maken van het zwembad in de periode van april tot september. Elektriciteit: Maandelijks betaald op basis van het verbruik van uw individuele meter.
Water & Afvalwater: Per kwartaal betaald op basis van het verbruik van een individuele meter.
Snelle overdrachtstijd.

MAKELAAR
Mikołaj Matejko


De gepresenteerde prijsofferte is louter informatief en vormt geen commercieel aanbod in de zin van artikel 66 § 1 van het Burgerlijk Wetboek.

De eigenaar van de advertentie en de elementen ervan is NewHouse Łukasz Wróbel en samenwerkende entiteiten.
Alle rechten zijn voorbehouden, het kopiëren, verspreiden en gebruiken van deze onderdelen van het reclamemateriaal op een andere manier die het toegestane gebruik overschrijdt dat is gespecificeerd in de bepalingen van de wet van 4 februari 1994 betreffende het auteursrecht en de naburige rechten (Staatsblad van 1994, nr. 24, item 83, zoals gewijzigd) zonder de toestemming van NewHouse Łukasz Wróbel of samenwerkende entiteiten is verboden en kan de basis vormen voor burgerlijke en strafrechtelijke aansprakelijkheid.
Deze documenten vormen een geheim van NewHouse Łukasz Wróbel of samenwerkende entiteiten in de zin van de wet van 16 april 1993 betreffende de bestrijding van oneerlijke concurrentie (Staatsblad van 2003, nr. 153, item 1503, zoals gewijzigd).
Deze aankondiging vormt geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, maar is bedoeld ter informatie.

Aanbieding verzonden vanuit ASARI CRM (asaricrm.com)

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers1
Badkamers1

Oppervlaktes

Woonkamer69 m²
Perceel787 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Internet
Parkeerplaats
Zwembad

Gietrzwałd

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Meerzicht
SoortHuis
Bouwjaar2000
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens