Ruime Woningen in een Rijk Uitgerust Project in Yalova

Gazi Osman Paşa Mahallesi
Appartement • 3 kamer(s) • 2 bed. • 1 bad. • 95 m² • 1de verdieping • referentie: YVX-00133-35908
€ 144.372
Gunstig Gelegen Nieuwe Woningen in Yalova Center

Yalova stad is een van de favoriete bestemmingen voor het ervaren van elk seizoen met zijn groene natuur, heldere zee, genezing thermale bronnen, en gemakkelijke toegang tot grote steden zoals Istanbul. Gaziosmanpaşa buurt, waar het project zich bevindt, onderscheidt zich als een wooncentrum met de nabijheid van de hoofdweg, sociale voorzieningen en comfortabele leefomstandigheden.

Woningen te koop in Yalova zijn centraal gelegen en op loopafstand van alle sociale behoeften. De woningen liggen op 2 km van het centrum van Yalova en de veerbootpier, 2,2 km van het strand, 7 km van de universiteit van Yalova, 3 km van het stadsziekenhuis van Yalova, 25 km van de Osmangazi brug en 59 km van de luchthaven Sabiha Gökçen.

De woningen bevinden zich in het project dat bestaat uit drie blokken gebouwd op 6000 m² grond. Het project omvat winkels, kantoren, luxe woningen en exclusieve gastronomische gelegenheden. Het project heeft faciliteiten zoals binnen- en buitenparkeerplaatsen, beveiliging en bewakingscamera's, een kinderspeelplaats en een gemeenschappelijke tuin.

Er zijn drie verschillende woningtypes in het project, 1 slaapkamer, 2 slaapkamer en 3 slaapkamer, die aan verschillende verwachtingen kunnen voldoen.

De woningen worden opgeleverd met standaard badkamer- en keukenkastjes, combiketel en 3-pits inbouwset. In de woningen wordt vloerverwarming gebruikt.


YVX-00133

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers2
Badkamers1
Balkons1

Oppervlaktes

Woonkamer95 m²
Totaal170 m²
Balkon
Lift
Satelliet-tv

Gazi Osman Paşa Mahallesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortAppartement
Bouwjaar2024