Appartementen in een Complex met Zwembad in Lara Antalya

Güzeloba
Appartement • 2 kamer(s) • 1 bed. • 1 bad. • 30 m² • referentie: AYT-03177-23020
€ 140.140
Stijlvolle Instapklare Appartementen op een Boetieklocatie met Zwembad in Antalya Güzeloba

De appartementen zijn gelegen in de wijk Lara Güzeloba, een van de meest gewilde wijken van Antalya. De regio, waar alle sociale voorzieningen aanwezig zijn, biedt investeringsmogelijkheden en levenskwaliteit.

De appartementen te koop in Antalya Lara liggen op 8 km van de luchthaven van Antalya, op 12 km van Antalya Kaleiçi, op 2,2 km van de watervallen van Düden Park, op 4,5 km van het winkelcentrum TerraCity, op 1,8 km van het strand van Lara en het Anadolu-ziekenhuis. 800 m, loopafstand van de openbare markt, bushalte, school, markten, restaurants en andere sociale voorzieningen.

De appartementen bevinden zich in het project dat bestaat uit een enkel blok van 5 verdiepingen en 20 appartementen gebouwd op een perceel van 1237 m². Het project beschikt over een overdekte parkeerplaats, een zwembad, een gemeenschappelijke tuin, beveiligingscamera's, een watertank, een generator, een lift en een werfwachter.

De appartementen met 1 slaapkamer zijn voorzien van comfortverhogende voorzieningen zoals stalen deuren, gelakte kamerdeuren, spot-LED-verlichtingssysteem, PVC-ramen, elektrische rolluiken, airconditioners, garderobe, intercomsysteem, centraal satellietsysteem en internettoegang.


AYT-03177

Ruimten

Kamers2
Slaapkamers1
Badkamers1
Balkons1

Oppervlaktes

Woonkamer30 m²
Totaal42 m²
Airconditioning
Balkon
Lift
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Internet
Parkeerplaats
Tuin

Güzeloba

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortAppartement
Bouwjaar2022