Charmante residentie | Geweldige locatie

Cancún, Av. Alamos 17, 77533 Cancún, Q.R., Mexico
Huis • 4 bed. • 4 bad. • 660 m²
€ 609.247

Dit prachtige, zeer ruime huis met 4 slaapkamers biedt een luxe en comfortabele levensstijl voor u en uw gezin. Met 4 complete badkamers en een halve badkamer zullen er nooit ruimteproblemen zijn om uw gasten of familie te huisvesten.

De entertainmentruimte is overvloedig met een tv-kamer en een familiekamer, ideaal om te genieten van momenten van ontspanning of entertainment met dierbaren.

De woon-eetkamers zijn ruim en uitnodigend en bieden de perfecte setting voor elegante diners of familiebijeenkomsten.

Om van het buitenleven te genieten, heeft dit huis een palapa-terras, een groot zwembad en een grote tuin, ideaal om te genieten van het warme weer en onvergetelijke herinneringen te creëren met vrienden en familie.

De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en biedt een functionele en mooie ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden.

Het praktische aspect wordt ook gedekt door een carport voor 4 auto's met elektrische poort, een wijnkelder, wasruimte en bijkeuken, waardoor u comfort en functionaliteit heeft in elke hoek van het pand.

Deze woning is echt een oase van luxe en comfort die je niet wilt laten liggen. Plan vandaag nog een bezichtiging en maak de droom om in een spectaculaire woning te wonen waar!

G.A.V.

Ruimten

Slaapkamers4
Badkamers4
Toiletruimten5

Oppervlaktes

Woonkamer660 m²
Perceel745 m²
Airconditioning
Beveiliging
Buitenzwembad
Garage
Internet
Parkeerplaats
Satelliet-tv
Terras
Tuin
Zwembad

Av. Alamos 17, 77533 Cancún, Q.R., Mexico, Cancún