Huis voor Kopen in Cerov Log, Slovenië

Cerov Log
Huis • 889 m² • referentie: 106166-180
€ 190.000

Middeleeuws herenhuis met twee verdiepingen op een unieke locatie, geschikt voor investeringen voor de ontwikkeling van wijntoerisme in de ongerepte natuur.

Een prachtig pad tussen de groene weiden aan de voet van de Gorjanci brengt ons naar een locatie met uitzicht op de velden, wijngaarden, bossen, Gorjanci. De stad Prežek is er trots op daar te staan. Een middeleeuws gebouw van twee verdiepingen, herbouwd in de 16e eeuw.

Het kasteel is in goede fysieke staat wat betreft het draagvermogen van het stenen metselwerk, met een nieuw dak. Met een stevige financiële bijdrage zal de investeerder de buitenkant van het herenhuis omtoveren tot een prachtig renaissancebeeld met barokke verbouwing. Tegelijkertijd zal het interieur van het landgoed twee verdiepingen tellen, gebaseerd op geselecteerde hedendaagse inhoud. Bloeiende takken van het opkomende Sloveense toerisme zijn geschikt: wijn, picknick, groen, congres, gezondheidstoerisme, muziekfestivals en meer.

Het kasteel is een lokaal cultureel monument en ingeschreven in het Register van Cultureel Erfgoed Onroerend Goed. De nieuwe eigenaar zal trots kunnen zijn op het landgoed dat in het verleden toebehoorde aan de graven van Gotfried en Ulrik, en later aan de Turkse dynastie, en voor een korte tijd zelfs aan de Slovenen.

De locatie op de rechteroever van de rivier de Krka ligt op 10 km van de snelweg Ljubljana-Zagreb, dicht bij het kasteel van Vrhovo, op 8 km van het kasteel van Otočec en uitstekende pensions.

Bel voor meer informatie om waarde toe te voegen aan de investering.

Ruimten

Verdiepingen2

Oppervlaktes

Woonkamer889 m²
Perceel2765 m²

Cerov Log

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
Bouwjaar1600
Renovatiejaar2000
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens