984 Rue de l'Érablière Sainte-Adèle (Laurentides)

Sainte-Adèle, 984 Rue de l'Érablière
Huis • 16 kamer(s) • 4 bed. • 3 bad. • referentie: 26111969
€ 509.145

Royaal huis genesteld in de berg Ski Mont Gabriel en op slechts enkele minuten van de Mont Olympia. Voor natuurliefhebbers zal het solarium u onderdompelen in een onmetelijke hoeveelheid groen. Stevig gebouwd met edele materialen, is het klaar om te worden ingericht volgens de smaak van vandaag.

Op slechts een paar minuten rijden van verschillende skibergen heeft u keuze te over. Het ligt op slechts 1 uur van Montreal en is een gemakkelijk bereikbare locatie voor uw primaire woning of een tweede huis in het noorden.

Charmante halvemaanvormige betonnen oprijlaan met zwart hekwerk aan beide zijden. De woning is voorzien van een alarmsysteem.

De begane grond beschikt over een grote familiekamer met houtgestookte open haard en marmeren schouw. Hardhouten vloeren worden in visgraatpatroon gelegd. Het biedt ook een keuken met een eethoek die toegang geeft tot het balkon aan de achterzijde met uitzicht op de weelderige tuin.

Het uitzicht is volledig onbelemmerd, met geen andere achterburen dan de vele coniferen die fier overeind staan.

Aangrenzend aan de keuken is de eerste van 3 badkamers, met bubbelbad en bidet. De meer intieme woonkamer leidt naar een prachtig solarium dat aan 3 zijden van glas is voorzien. U kunt al het natuurlijke licht binnenhalen door het glazen dak bloot te leggen en overspoeld te worden met licht en groen.

Boven vindt u 4 grote slaapkamers, waaronder een suite met eigen badkamer. Ook een grote morgenkamer met dubbel breed bad met whirlpool, grote glazen hoekdouche en bidet.

Het onafgewerkte souterrain heeft hoge plafonds en is zeer goed geïsoleerd. U vindt er een houtgestookte open haard, een betonnen drieslaapkamer en een cederhouten inloopkast. Het geeft u toegang tot de dubbeldiepe garage, die tandemparkeergelegenheid biedt voor 2 auto's.

Begrijp me niet verkeerd, de jaren '90 look dekt eindeloos potentieel! De kuip is waterdicht en het interieur is klaar voor jouw decoratietalenten!

Deze verkoop gebeurt zonder wettelijke kwaliteitsgarantie op risico van de koper. Een pre-sale inspectierapport uitgevoerd op 23 november 2023 is nu beschikbaar.

Inbegrepen : De volgende apparaten: koelkast, vaatwasser, fornuis, wasmachine. Verlichtingsarmaturen. Verticale lamellen. Garagedeur motoren.

Exclusief : Alle bezittingen van de eigenaar.

Ruimten

Kamers16
Slaapkamers4
Badkamers3

Oppervlaktes

Perceel2124 m²

984 Rue de l'Érablière, Sainte-Adèle

SoortHuis
Bouwjaar1991