Uw oase wacht op u: voortreffelijk wonen in Aqua Park Retreat

Tzaneen
Vrijstaand huis • 3 bed. • 3 bad. • 233.35 m² • referentie: bf0ec4d8-2850-45a8-8f72-dbd8ced348fa
€ 133.716

Genesteld in de gewilde locatie van Aqua Park, biedt dit zorgvuldig gerenoveerde huis met drie slaapkamers een mix van comfort en eigentijds wonen. Bij binnenkomst wordt u begroet door een gezellige loungeruimte versierd met een charmante open haard, perfect om gezellig te zijn tijdens kille winteravonden. Het open ontwerp verbindt moeiteloos de woon- en eetkamer met een goed uitgeruste keuken, compleet met voldoende opbergmogelijkheden.

De keuken is gemaakt met functionaliteit in het achterhoofd en is voorzien van houten kasten, een nieuw gasfornuis, aangevuld met een aparte bijkeuken voor extra gemak. Twee royale slaapkamers worden bediend door twee bad-/doucheruimtes, terwijl de hoofdslaapkamer beschikt over een en-suite badkamer, kasten en veel kastruimte, naast een eigen stoep met uitzicht op de weelderige tuin - een oase van rust om tot rust te komen.

Om de woonkamer te verfraaien, opent een schuifdeur naar een ruime stoep met een ingebouwde braai - een ideale setting voor familiebijeenkomsten en het ontvangen van vrienden. Hier vult de geur van een zinderende barbecue de lucht terwijl gelach en gesprekken vrijelijk stromen, waardoor dierbare herinneringen onder de blote hemel ontstaan.

Extra functies zijn onder meer een veelzijdige studeerkamer, ideaal voor werken op afstand of als potentiële vierde slaapkamer, en woonruimte met een en-suite badkamer. De woning beschikt ook over een grote dubbele garage met voldoende berging, aangevuld met een derde drive-through garage, geschikt voor het onderbrengen van een caravan.

Buiten de grenzen van het huis wacht een prachtig zwembad, dat een privé-toevluchtsoord biedt voor ontspanning en recreatie. Terwijl de ouders zich tegoed doen aan een ontspannen braai op de stoep, kunnen kinderen spetteren en spelen in het zwembad, wat zorgt voor eindeloos vermaak voor het hele gezin.

Of u nu op zoek bent naar een sereen toevluchtsoord of een locatie voor entertainment het hele jaar door, deze residentie komt tegemoet aan beide ambities en belooft een levensstijl van comfort en stijl te midden van de drukte van het dagelijks leven.

Bel Karin!!


Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers3
Garages (binnen)2
Parkeerplaatsen (binnen)1
Parkeerplaatsen (buiten)2

Oppervlaktes

Woonkamer233.35 m²
Perceel1110 m²
Intern233.35 m²
Garage
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Barbecue

Tzaneen

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Middelbare school
Park
Winkels
Ziekenhuis
ID7002001-53166