Gebouw voor Kopen in Ménerbes, Frankrijk

84560 Ménerbes
Commercieel gebouw • 52 m² • referentie: 1506990
€ 18.000
iad France - Sylvie Larroque biedt: Exclusief: Recht om een pand van ongeveer 52m2 te huren in een zeer toeristisch dorp in het hart van het Regionaal Natuurpark van de Luberon.
Deze ideaal gelegen ruimte kan geschikt zijn voor elke activiteit die onderworpen is aan gemeentelijke stemming. Het bestaat uit een entree/gang van ongeveer 10 m2, toilet met wastafel en kast, woonkamer van ongeveer 30m2 met groot raam dat direct uitkomt op de hoofdstraat, aangrenzende kamer van ongeveer 12m2 met wastafel, douche en grote kast. Omkeerbare airconditioning, radiator. Parkeren voor de deur. Lage huurprijs: 369€/maand. Handelshuur loopt af in maart 2026.
Dit dorp biedt een idyllische leefomgeving met rust en levendig in het seizoen, een bezoek is een must.

Energieweergave-informatie over de woning die bij deze advertentie hoort: DPE NS-index 0 en GHG NS-index 0. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van Mevr. Sylvie Larroque (ID 76392), Commercieel Vastgoedmakelaar ingeschreven in het Bijzonder Register van Handelsagenten (RSAC) van de Rechtbank van Koophandel van AVIGNON onder het nummer 950918177

Oppervlaktes

Woonkamer52 m²

Ménerbes

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens