Klaar om te verhuizen! Studio-appartement in het lommerrijke zuiden van Berlijn

12307 Berlijn
Appartement • 1 kamer(s) • 1 bad. • 34.33 m² • 3de verdieping • referentie: 1508-FCB23
€ 135.000
Dit studio-appartement is een gezellig toevluchtsoord in het zuiden van de stad. Licht en uitnodigend, de leefruimte is efficiënt ingedeeld, waardoor het comfort wordt gemaximaliseerd. Een hoogtepunt is het eigen balkon, perfect om te genieten van het uitzicht op de bruisende buurt. De goed uitgeruste keuken en moderne badkamer voegen gemak en functionaliteit toe aan deze charmante stedelijke woning. Met zijn toplocatie en comfortabele voorzieningen biedt deze studio de ideale woonervaring in Berlijn.

Dit studio-appartement ligt in een levendige buurt en biedt gemakkelijke toegang tot winkels, cafés en openbaar vervoer. Of u nu de stad verkent of thuis ontspant, dit appartement biedt de perfecte balans tussen gemak en comfort. Met zijn gezellige leefruimte, eigen balkon en moderne voorzieningen is het het ideale stedelijke toevluchtsoord voor diegenen die het beste van het Berlijnse leven willen ervaren.

Voor het organiseren van een bezichtiging van een woning of voor informatie over een bezichtiging van een woning in Berlijn, staat het team van First Citiz Berlin tot uw beschikking.

Aanvullende informatie

Alle informatie over deze woning is gebaseerd op informatie verstrekt door de verkoper(s) en/of hun vertegenwoordigers. Dit aanbod is vertrouwelijk en uitsluitend bestemd voor de ontvanger. Elke openbaarmaking moet worden geautoriseerd door First Citiz GmbH. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid. Fout en voorafgaande verkoop kunnen worden verwacht. Sommige foto's en visualisaties van onroerend goed zijn illustratieve voorbeelden en niet-bindend. Voor dit aanbod wordt bemiddelingskosten betaald. Bij de ondertekening van een koopcontract voor deze woning is de makelaarscourtage ten bedrage van 3,57% (incl. 19% BTW) van de verkoopprijs van het notarisonroerend goed door de koper verschuldigd aan First Citiz GmbH.

Stadsdeel

Steglitz, gelegen in het zuidelijke deel van de stad, is een familie-, residentiële en levendige wijk. Hoewel Steglitz iets aan de rand ligt, is het relatief goed verbonden en kunt u zowel de luchthavens als het centraal station in minder dan een uur bereiken. Steglitz is ideaal om te winkelen en is de thuisbasis van verschillende zeer moderne winkelcentra. De straat Schlossstrasse is bijzonder levendig, omzoomd met winkel- en voetgangersstraten. Op cultureel gebied is Steglitz niet te overtreffen, vooral dankzij het Haus am Waldsee, internationaal podium voor hedendaagse kunst. Het is ook een wijk met interessante architectuur, een mix van art deco gebouwen, burgerlijke gebouwen en originele hedendaagse constructies. Gelegen in de buurt van beroemde Berlijnse meren zoals Wannsee en Schachtensee, is Steglitz het ideale gebied voor liefhebbers van ruimte en natuur.

Die ungefahre Position der Immobilie auf Google Maps ansehen (Link auf externe Website)

Functies en voorzieningen

Klaar om in te trekken!

Balkon met uitzicht op een park

Ruime studiokamer appartement

Dicht bij goede winkelstraten in Berlijn

Toegang tot verschillende S-Bahn-lijnen

Rustige woonwijk

Dicht bij parken

Directe toegang tot het stadscentrum in minder dan 30 minuten

Ruimten

Kamers1
Badkamers1

Oppervlaktes

Woonkamer34.33 m²
Balkon

Berlijn

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Licht weergave op stad
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens