Uitstekende Ocean View Condo In Las Olas Tower, Chiriqui

La Barqueta
Gemeubileerd appartement • 3 bed. • 2 bad. • 96 m²
€ 223.030

Bij het betreden van dit prachtige appartement aan het strand gelegen in La Barqueta, Las Olas, Chiriqui condo, wordt u begroet door de woon- en eetkamer met een prachtig uitzicht op de oceaan. Het balkon, met glazen en witte metalen balustrades, biedt een perfect uitkijkpunt om te genieten van de serene omgeving. De kamerhoge glazen deuren en de ramen creëren een naadloze integratie tussen het appartement en het zeegezicht. Hierdoor kan de schoonheid van de oceaan elke hoek van het pand sieren.

Dit appartement is volledig gemeubileerd. Het stijlvolle meubilair in de woon- en eetkamer is voorzien van een witte grote bank en ander meubilair met lichte houten accenten en creëert een elegante en tropische sfeer die perfect past bij de locatie aan het strand. Op het balkon vindt u twee turquoise strandstoelen, die de tinten van de zee weerspiegelen.

De keuken is gezellig, met opbergruimte voor uw keukengerei. Het past naadloos in de woonkamer en creëert een open lay-out die gezelligheid en entertainment vergemakkelijkt.

Deze woning beschikt over drie slaapkamers. Elke kamer biedt een eigen toevluchtsoord met een eigen kast, airconditioning en uitzicht op de oceaan. Daarnaast zijn er twee complete badkamers.

Het appartement heeft toegang tot een zeer mooie sociale ruimte. Of u nu een verfrissende duik in het zwembad wilt, wilt loungen op ligbedden aan het strand of wilt profiteren van de complete badkamerfaciliteiten, deze ruimte biedt de klassieke zwembadervaring vlak bij het strand. Er zijn ook overdekte zithoeken waar u kunt verzamelen en groene gebieden.

De belastingvrijstelling op dit appartement is van kracht tot een verbazingwekkende 22 februari 2037.

"Wat een geweldige ervaring" "Vijf van de vijf sterren" - James Orr & David Bottisti

Voor meer informatie, een meer volledige beschrijving en bijgewerkte prijzen voor deze accommodatie, kunt u terecht op de website van Casa Solution.

Ruimten

Slaapkamers3
Badkamers2

Oppervlaktes

Woonkamer96 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Balkon
Gemeubileerd
Tuin

Alanje District

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op zee