Appartement voor Kopen in Valencia, Spanje

Valencia
Appartement • 3 kamer(s) • 3 bed. • 1 bad. • 81 m² • referentie: 579049
€ 139.000

APPARTEMENT TE KOOP IN DE WIJK TORMOS

Dit lichte appartement bestaat uit 3 slaapkamers, perfect voor het ontvangen van het hele gezin of om te gebruiken als multifunctionele ruimtes, zoals een kantoor of speelkamer. Daarnaast heeft het een complete badkamer met een douche.

Het appartement ligt aan de buitenkant, wat betekent dat u zult genieten van een aangename lichtinval en vrij uitzicht. Daarnaast heeft het een balkon in de hoofdslaapkamer, er is ook de mogelijkheid om nog een balkon in de woonkamer te herstellen.

Comfort is verzekerd dankzij de aanwezigheid van twee airconditioningunits, waarmee u op elk moment van het jaar een aangename temperatuur kunt behouden.

Het gebouw heeft een lift op niveau 0, die de toegang tot het appartement vergemakkelijkt en het geschikt maakt voor mensen met beperkte mobiliteit of gezinnen met kinderwagens.

Dit appartement is instapklaar, want het is in optimale staat. Mis de kans niet om op een toplocatie een woning te verwerven die aan al deze kenmerken voldoet.

De bevoorrechte locatie van deze woning biedt gemakkelijke toegang tot een breed scala aan diensten, winkels, openbaar vervoer en groene zones, waardoor het de perfecte woning is voor mensen die op zoek zijn naar comfort en kwaliteit van leven.

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers1

Oppervlaktes

Woonkamer81 m²
Airconditioning
Balkon
Lift

Valencia

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortAppartement
Bouwjaar1971
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens