Huis in Morelia, Mexico rustige omgeving

Morelia
Nieuw huis • 4 kamer(s) • 3 bed. • 4 bad. • 160 m² • Tuin-niveau • Nu beschikbaar
€ 310.049

Met een oppervlakte van 160 vierkante meter en een constructie van 211 vierkante meter heeft deze woning alle voorzieningen die u nodig heeft. Op de begane grond is er een ruime woonkamer die u een gezellige sfeer geeft om te genieten van kwaliteitsvolle momenten met familie of vrienden. De keuken-eetkamer is een veelzijdige ruimte waar u heerlijke maaltijden kunt bereiden terwijl u met uw dierbaren praat, het heeft een eiland en een ontbijtbar.

Het heeft een binnen- en buitentuin en heeft een slaapkamer/studeer/tv-kamer, met een complete badkamer op de begane grond Als u graag geniet van uw favoriete films of series, is de tv-kamer de perfecte plek om te ontspannen en plezier te hebben.

Op de tweede verdieping zijn er drie slaapkamers, elk met een eigen badkamer, wat zorgt voor privacy en comfort voor alle leden van het gezin.

Het heeft ook een daktuin op de derde verdieping, waar u buitenbijeenkomsten kunt houden of gewoon kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht, en heeft een halve badkamer en een grill.

Maak je geen zorgen over parkeren, want het huis heeft ruimte voor twee auto's, waardoor je het comfort en de veiligheid hebt die je nodig hebt.

Deze pre-sale woning is een unieke kans om in een rustige en veilige omgeving te wonen, zonder het comfort en de levensstijl op te geven die u wenst. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om een bezichtiging in te plannen. Je nieuwe thuis wacht je met open armen op!"

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers4
Toiletruimten1
Balkons1
Parkeerplaatsen (binnen)2
Terrassen1

Oppervlaktes

Woonkamer160 m²
Perceel211.4 m²
Balkon
Barbecue
Beveiliging
Eetruimte
Garage
Gastensuites
Internet
Parkeerplaats
Portier
Satelliet-tv
Terras
Tuin

Morelia

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortHuis
VoorwaardeNieuw
PositieLuxe
Bouwjaar2024
OmgevingKalm, Goen, Woonwijk, Bergen