Huis voor Kopen in Bigues i Riells, Spanje

08415 Bigues i Riells del Fai
Villa • 4 kamer(s) • 4 bed. • 2 bad. • 148 m² • referentie: 5801044/7510
€ 300.000
Welkom in Bigues y Riells, een charmant dorpje gelegen in de pittoreske regio Vallès Oriental in Catalonië. Deze plek biedt een rustige en pittoreske omgeving, omgeven door de natuur en met een prachtig uitzicht op de bergen, waardoor het de perfecte bestemming is voor mensen die op zoek zijn naar rust en gezinswelzijn.

Wonen in dit huis is een unieke kans om te genieten van het bergleven in een landelijke en charmante omgeving. Met een zonnige ligging biedt dit twee verdiepingen tellende pand in totaal 148 vierkante meter gebouwd op een royaal perceel van 485 vierkante meter.

Het huis heeft een goed ontworpen indeling die zorgt voor een gezellige en ruime sfeer. Met vier slaapkamers, waarvan drie tweepersoonskamers, een volledig uitgeruste keuken, een grote badkamer met ligbad en een gastentoilet, evenals een woonkamer, een eetkamer en nog een woonkamer met toegang tot een groot terras met prachtig vrij uitzicht.

Bovendien biedt het pand comfortabele en lichte woonruimtes, perfect om te genieten van ontspannende momenten met familie of vrienden. Er is zelfs de mogelijkheid om een zwembad aan te leggen om af te koelen op warme zomerdagen.

Aan de achterkant vindt u een barbecueplaats, ideaal voor buitenbijeenkomsten met familie of vrienden. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van voorzieningen zoals bushaltes, scholen en supermarkten.

Huis uitgerust met zonnepanelen, waardoor de elektriciteitskosten worden verlaagd tot praktisch 0€.

Met aluminium ramen met luchtkamer, verwarming, airconditioning, enz... In uitstekende staat, dit huis is klaar om u vanaf de eerste dag van te laten genieten. Kortom, dit charmante huis in Bigues i Riells biedt een perfecte combinatie van comfort, ruimte, helderheid en buitenvermaak, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor wie op zoek is naar een gezinswoning in een natuurlijke omgeving.

De prijs is exclusief belastingen en onkosten. In het geval van tweedehands woningen moet de ITP worden opgeteld bij de aankoopprijs, in het geval van nieuwbouwwoningen de BTW en AJD en in beide gevallen de notaris- en registratiekosten.

De prijs van de aanbieding kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of geannuleerd. Alle getoonde gegevens zijn louter indicatief.

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers4
Badkamers2

Oppervlaktes

Woonkamer148 m²
Perceel485 m²
Airconditioning
Alarm
Balkon
Barbecue
Terras

Bigues i Riells del Fai

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Bergzicht
Energie-efficiëntiegraadGeen gegevens
Milieueffectbeoordeling (CO₂)Geen gegevens