Onroerend goed in El Poblado, Medellin, Colombia (Ref HS)

Medellín
Vrijstaand huis • 9 kamer(s) • 6 bed. • 7 bad. • 490 m²
€ 1.191.782

Deze indrukwekkende woning gelegen in Medellín, Antioquia biedt een droomruimte voor iedereen die wil genieten van de luxe die een huis met een groot stuk grond biedt. Met een oppervlakte van 1004 m2 perceel, 490 m2 constructie verdeeld in een huis van 3 verdiepingen, met 6 slaapkamers en 7 badkamers. Het heeft 5 garages om maximaal comfort te bieden.

De interne kenmerken zijn van absolute luxe, zoals terrassen, airconditioning, balkons, extra badkamers, badkamers in de hoofdslaapkamer, bars in Amerikaanse stijl, bibliotheek/studeerkamer, telefoon/intercom, kasten, uitgeruste en integrale keuken, met extra eetkamer, berging, bijkeuken, dubbel raam, huisgas, servicekamer, slaapkamerhal, keramische vloeren en panoramisch uitzicht.

Er is geen betere optie voor een eengezinswoning, met de mogelijkheid om deze te huren voor toeristische accommodatie, gebruikmakend van het zwembad en de jacuzzi.

De buitenruimte biedt ook uitzonderlijke diensten en voorzieningen die u in geen enkele andere woning zult vinden. We vinden een verharde toegang, sociale ruimte, bbq, garage, ruimte voor fitnessruimte, tuin en bewaking rond het huis, evenals dicht bij parken en landelijke en woonwijken om te genieten van de groene gebieden.

Deze prachtige woning is uniek in zijn soort, er is geen betere optie op de onroerendgoedmarkt voor een huis dat de koper deze interne en externe kenmerken biedt. Als u op zoek bent naar een speciale plek voor uw gezin of als investering in onroerend goed, dan bent u hier aan het juiste adres.

Waarde van onroerend goed: $ 6,100,000

Ruimten

Kamers9
Slaapkamers6
Badkamers7
Toiletruimten2
Parkeerplaatsen (binnen)5

Oppervlaktes

Woonkamer490 m²
Perceel1004 m²
Airconditioning
Balkon
Barbecue
Bediende
Beveiliging
Fitnesscentrum
Garage
Hot-tub
Intercom
Parkeerplaats
Terras
Tuin
Zwembad

Medellín

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Panoramisch weergave op platteland
SoortHuis
Bouwjaar2000