Appartement voor Kopen in Nice, Frankrijk

Nice
Appartement • 1 kamer(s) • 1 bed. • 29 m² • 6de verdieping • referentie: 1512281
€ 115.000
iad France - Corinne Razat biedt: Pasteur, 1-kamer appartement in Nice met vrij uitzicht op de 6e verdieping. Dit lichte appartement van ongeveer 28,69m² profiteert van een ligging op het zuiden. De woning uit 1971 is voorzien van een digicode en een intercom. Het appartement is in goede algemene staat, er zijn geen werkzaamheden aan de winkel, dubbele beglazing, airconditioning.
Het omvat een inkomhal met kast, doucheruimte met toilet. Woonkamer, slaapgedeelte met balkon. Een kelder maakt deze woning compleet.
Appartement verkocht Gemeubileerd. Ideale investeerder, 1e aankoop.. 3D-rondleiding

Deze onroerend goed advertentie is voor 2 grote percelen gelegen in een condominium dat in totaal 30 kavels vormt, niet onderworpen aan een lopende procedure en met een bedrag van ongeveer € 126 per maand (d.w.z. € 1512 per jaar) aangegeven door de verkoper. Makelaarskosten ten laste van de verkoper. Energieweergave-informatie over deze eigenschap: DPE E-index 299 en BKG F-index 70. Informatie over de risico's waaraan deze woning is blootgesteld, is beschikbaar op de website van Géorisques: www.georisques.gouv.fr. Deze onroerend goed advertentie werd geschreven onder de redactionele verantwoordelijkheid van mevrouw Corinne Razat EI (ID 2354), onafhankelijke makelaar (zonder holdingfondsen), handelsagent van de SAS I@D Frankrijk geregistreerd bij de RSAC van NICE onder het nummer 530658160, houder van de onroerend goed canvassing kaart namens het bedrijf I@D France SAS.

Ruimten

Kamers1
Slaapkamers1

Oppervlaktes

Woonkamer29 m²
Lift
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Balkon
Gemeubileerd
Intercom

Nice

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Onbelemmerd weergave op stad
Zuid oriëntatie
SoortAppartement
Bouwjaar1971
Energie-efficiëntiegraad
E
299
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
F
70