Exclusief juweel midden in de natuur te huur

Les Agettes
Huis • 4.5 kamer(s) • 93 m² • referentie: fb88fbdb-faf2-11ee-afda-0a4bde28e6f6
€ 2.049
Kosten inbegrepen: € 205
Exclusief juweel midden in de natuur te huur
Dit chalet ligt midden in de natuur met een prachtig uitzicht op de Walliser bergen en is een rustige plek, perfect voor mensen die willen ontsnappen aan de dagelijkse routine en nieuwe energie willen opdoen in een natuurlijke omgeving.

Het chalet heeft een gastvrije leefruimte op de eerste verdieping, waar de woonkamer, eetkamer en keuken een open ruimte delen, licht dankzij grote ramen die een spectaculair uitzicht op de omgeving bieden. De keuken is goed uitgerust, klaar om uw culinaire bereidingen te hosten, terwijl de eetkamer de perfecte plek is voor maaltijden met familie of vrienden. Een kleine nis biedt praktische bergruimte, en op deze verdieping is ook een separaat toilet aanwezig.

Op de bovenverdieping vindt u drie slaapkamers, waarvan er twee toegang hebben tot een balkon waar u kunt genieten van de rust van de bergen en de schoonheid van het landschap. Deze ruimtes zijn ontworpen voor rust en kalmte. Een badkamer maakt deze verdieping ook compleet en biedt alles wat u nodig heeft voor uw comfort.

Het huisje is omgeven door een groot perceel dat voldoende ruimte biedt om buiten te ontspannen. Een hot tub en sauna zijn ook beschikbaar aan de voorkant van het chalet, perfect om te ontspannen na een actieve dag of gewoon om te genieten van een rustige tijd.

Het chalet wordt volledig gemeubileerd te huur aangeboden, met een stijl die de charme en elegantie van de alpine omgeving weerspiegelt. Parkeergelegenheid buiten is inbegrepen, toegankelijk via een landelijke laan die bijdraagt aan de charme en rust van de plaats.

Dit huisje is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een rustige woonervaring dicht bij de natuur. Wilt u meer informatie of een bezichtiging inplannen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ruimten

Kamers4.5
Parkeerplaatsen (buiten)1

Oppervlaktes

Woonkamer93 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Balkon
Gemeubileerd
Parkeerplaats
Sauna

Les Agettes

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Licht weergave op bos
Panoramisch weergave op bergen
SoortHuis
Bouwjaar1980