Nieuw appartementenproject in Verbier als hoofdverblijf

Verbier
Appartement • 2.5 kamer(s) • 83 m² • referentie: AI-Verbier2,5
€ 942.305
NIEUW PROJECT ALS HOOFDVERBLIJF

Verbier biedt een bevoorrechte toegang tot een van de meest prestigieuze skigebieden. Verbier werd in 2021 gekroond tot het beste skigebied ter wereld en staat bekend om zijn hoogwaardige diensten, zijn bruisende nachtleven en zijn ongelooflijke skigebied.

Deze gerenommeerde Walliser badplaats strekt zijn oppervlakte uit over een uitgestrekt zonnig plateau van waaruit u kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de meest indrukwekkende Alpentoppen en combineert perfect uitzonderlijke diensten, weelderige natuur en bergsporten.

In de winter biedt het buitengewone skigebied een grenzeloze speeltuin voor sportliefhebbers. In de zomer zullen een groot aantal bewegwijzerde routes mountainbike- en wandelliefhebbers bekoren. Gezinnen, jong en oud, vinden wat ze zoeken in dit bergdorp met een breed scala aan activiteiten: paragliding, wandelen, heliskiën, sleeën, golfen, musea.

Het Alpano-project biedt 26 nieuwe luxe appartementen, van 1,5 tot 6,5 kamers, voor hoofdverblijven. Met een perfecte ligging op het zuiden, prachtige ruimtes en kwaliteitsdiensten, voldoet dit vastgoedcomplex aan alle criteria van een veeleisende klantenkring die zich wil vestigen in de prestigieuze badplaats Verbier. De belangrijkste troef van dit project, ontworpen rond zijn oriëntatie, is het adembenemende uitzicht op de Rhônevallei vanuit alle appartementen. Een ondergrondse parkeergarage zal de residentie versterken om een gemakkelijke toegang voor de bewoners mogelijk te maken.

Alpano is ontworpen om perfect op te gaan in het berglandschap van de regio dankzij de strakke alpine lijnen. Geïnspireerd door een schilderij dat Verbier voorstelt, wilde de architect van het project de geest van het dorp respecteren en tegelijkertijd comfort en moderniteit combineren om verfijnde huizen te creëren op een hoogte van meer dan 1.400 m. Elk detail en elke afwerking is met bijzondere zorg doordacht voor een zeer exclusieve ervaring.

De accommodaties bieden op maat gemaakte diensten en comfort, evenals gepersonaliseerde afwerkingen voor een appartement dat uw imago weerspiegelt. Een eigentijdse stijl zal het ontwerp van het interieur domineren en houtaccenten zullen een warme en comfortabele uitstraling geven. Deze hoogwaardige woonruimtes zijn slim ontworpen om de ruimtes te optimaliseren en het beste te passen bij de lijnen van het gebouw. Elk appartement profiteert van een panoramisch uitzicht op de Val de Bagnes en van veel natuurlijk licht dankzij een oriëntatie op het zuiden.

Het gebouw voldoet aan de hoogste normen op het gebied van energie-efficiëntie en de nieuwste normen die zijn gepubliceerd door vastgoedprofessionals. Voor elk appartement bieden wij hoogwaardige afwerkingen die worden overgelaten aan de keuze van de toekomstige koper. Op deze manier gepersonaliseerd zorgen de woningen voor een optimale levenskwaliteit en een exclusieve beleving.

NEUES PROJEKT IM HAUPTWOHNSITZ

Verbier bietet privilegierten Zugang zu einem der prestigeträchtigsten Skigebiete. Verbier wurde 2021 zum besten Skigebiet der Welt gekürt und ist bekannt für sein Angebot an erstklassigen Dienstleistungen, sein lebhaftes Nachtleben und sein unglaubliches Skigebiet.

Der renommierte Walliser Ferienort erstreckt sich über ein riesiges Sonnenplateau, von dem aus man einen freien Blick auf die beeindruckendsten Alpengipfel genießt und außergewöhnlichen Service, üppige Natur und Bergsport perfekt vereint.

Im Winter bietet das außergewöhnliche Skigebiet einen grenzenlosen Spielplatz für Sportbegeisterte. Im Sommer erfreuen zahlreiche markierte Routen Mountainbike- und Wanderfreunde. Familien, Jugendliche und Senioren kommen in diesem Alpendorf mit einem breiten Angebot an Aktivitäten auf ihre Kosten: Paragliding, Wandern, Heliskiing, Rodeln, Golf, Museen.

Das...

Ruimten

Kamers2.5

Oppervlaktes

Woonkamer83 m²

Val de Bagnes

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Uitzicht en ligging verzameld door AI.
Panoramisch weergave op bergen
SoortAppartement
Bouwjaar2024