Gemeubileerde Appartementen Dicht bij het Centrum in Alanya

Mahmutlar Belediyesi
Appartement • 4 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 137 m² • referentie: AYT-02440-34496
€ 174.500
Gemeubileerde Appartementen op Loopafstand van de Zee en alle Dagelijkse Behoeften in Alanya Mahmutlar

Mahmutlar is een kustdistrict dat alle kleuren van de natuur biedt, samen met het Torosgebergte in het noorden en de zandstranden van de Middellandse Zee in het zuiden. Met toenemende investeringen, de snel ontwikkelende gebied heeft vele sociale voorzieningen, zoals wereldkeukens restaurants, bars en andere kwaliteit voorzieningen. Daarnaast is het ook een van de meest favoriete wijken voor vakanties met zijn schone stranden bekroond met blauwe vlaggen.

De sleutelklare gemeubileerde appartementen te koop in Alanya liggen op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen. De appartementen liggen ook op 610 m van de zee, 5,6 km van de Alaaddin Keykubat Universiteit, 7 km van het Dim Stream Nationaal Park, 9 km van het Alanya Opleidings- en Onderzoeksziekenhuis, 13,7 km van het centrum van Alanya en 26,5 km van de luchthaven Gazipaşa-Alanya.

De luxe ingerichte appartementen bevinden zich in een project met diensten zoals een binnen-buitenzwembad, jacuzzi, zoutkamer, stoombad, sauna, tv-en PlayStation-kamer, speelkamer, fitnessruimte, kinderspeelplaats, lift, een generator en een site attendant.


AYT-02440

Ruimten

Kamers4
Slaapkamers3
Badkamers3
Balkons2

Oppervlaktes

Woonkamer137 m²
Totaal155 m²
Balkon
Barbecue
Gemeubileerd
Lift
Satelliet-tv
Sauna
Terras
Zwembad
Voorzieningen verzameld door AI.
Fitnesscentrum
Hot-tub
Stoomruimte

Mahmutlar Belediyesi

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
SoortAppartement
Bouwjaar2023