Huis T3 te koop in Fernão Ferro, Seixal

Fernão Ferro
Villa • 3 kamer(s) • 3 bed. • 3 bad. • 120 m² • referentie: PT-126891025-2
€ 349.000
Beschrijving

PRACHTIG T3 HERENHUIS IN FERNÃO FERRO
Huis I 2 Slaapkamers I Suite I Kantoor I BBQ I Garage
T3 twee-onder-een-kapwoning bestaande uit:
Verdieping 0: Grote woonkamer van 29m² met open haard en keuken; Sociaal toilet, keuken van 14,92m² uitgerust met keramische kookplaat, oven en boiler, met raam en toegang tot de buitenruimte en garage, barbecue en volledig geïsoleerde garage van 33m²
Verdieping 1 - slaapkamer van 17.88m² met kledingkast van 4 deuren en balkon van 4.45m², badkamer met douche van 5.88m², hal van 8.40m², slaapkamer van 14.85m² met kledingkast en balkon van 4.45m² 2e verdieping - suite van 11.30m², badkamer van 3.37m² met douche, Kantoor van 7.30m²
De woning is voorzien van dubbele beglazing met draaikiepramen en aluminium rolluiken. Centrale aspiratie; Video-intercom, gepantserde deur, airconditioning.
Energie zelfvoorzienend, het heeft 10 zonnepanelen, produceert zonne-energie voor eigen verbruik en voor verkoop; Thermosifon met litertank.
Buitenruimte met barbecue en handgemaakte houten tafel om buiten te eten.
Gelegen in een zeer prettige en rustige omgeving van alleen woningen, dichtbij scholen, winkels en toegang tot de A2, A33 en EN10.
Fernão Ferro is een uitstekende keuze om te wonen, het ligt op 5 minuten van de A33 en het station Fertagus, op 15 minuten van de stranden van Sesimbra, de lagune van Albufeira en de Costa da Caparica. Het heeft allerlei soorten handel (gemeentelijke markt, kappers, kapperszaken, cafetaria's, supermarkten, restaurants, klinieken, apotheken, slagers, scholen, banken, enz...) In Parque das Lagoas vindt u een groene ruimte met een kindergedeelte. Kinderspeelplaats en recreatiegebied waar u kunt genieten van mooie momenten met het gezin.
Mis deze kans niet en kom je nieuwe THUIS bekijken!
Plan nu je bezoek!

Ruimten

Kamers3
Slaapkamers3
Badkamers3

Oppervlaktes

Woonkamer120 m²
Perceel169 m²
Voorzieningen verzameld door AI.
Airconditioning
Barbecue
Garage

Fernão Ferro

De makelaar heeft het exacte adres van deze woning niet opgegeven. U kunt het hier aanvragen.
Energie-efficiëntiegraad
B
Milieueffectbeoordeling (CO₂)
B